Connect with us
Maradona a șocat și după moarte! Incredibil cine nu va primi nimic din averea starului argentinian

Sport

Maradona a șocat și după moarte! Incredibil cine nu va primi nimic din averea starului argentinian

Maradona a murit și a lăsat în urmă multe controverse, care de altfel, i-au marcat și viața pe Pământ. Starul argentinian s-a stins pe 25 noiembrie, când nimeni și nimic nu-i prevedea sfârșitul. A murit la locuința sa din Argentina unde se recupera după o operație pe creier. După moartea marelui fotbalist au apărut în spațiul public tot felul de informații despre cariera și viața personală a lui Maradona. Cum era de așteptat, mulți au fost curioși să afle cine va moșteni averea fotbalistului argentinian.

De ce și-a modificat Maradona testamentul

Potrivit presei străine, starul argentinian și-ar fi modificat testamentul în anul 2015. Atunci, el le-ar fi scos din document pe fiicele sale pe care le avea cu fosta lui soție Claudia.

Cele trei femei – Claudia, Dalma și Giannina au fost scoase de Maradona din testament în urma unei descoperiri pe care fotbalistul a făcut-o la conturile lui. Mai exact, el ar fi descoperit că îi lipsesc 6 milioane de dolari și 458 de obiecte de colecție. Potrivit publicației argentiniene, Clarin, asta l-ar fi enervat la culme pe Maradona care ar fi bănuit-o imediat pe fosta lui soție.

Acesta ar fi motivul pentru care și ea și cele două fiice au fost scoase de fotbalist din testament.

Se vehiculează că averea fostului star argentinian se învârte în jurul a 75 de milioane de dolari, la care se adaugă câteva proprietăți de lux, mașini de lux, dar și bijuterii.

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie la locuința sa din Argentina. Fostul mare fotbalist era în recuperare după ce în urmă cu două săptămâni fusese operat la cap din cauza unui cheag de sânge. În ziua în care a murit, a luat micul dejun cu familia, după care i-a spus nepotului său că nu se simte bine și că se retrage în camera lui. Au fost ultimele sale cuvinte.

Maradona a fost cel mai mare jucător al anilor ’80-’90. El a fost adversarul lui Hagi la Cupa Mondială din 1990.

Diego Maradona este unicul jucător din istoria fotbalului a cărui transfer a bătut recordul mondial de două ori; prima dată atunci când a fost transferat la FC Barcelona pentru £5 milioane, și a doua oară când a fost transferat la Napoli pentru £6,9 milioane.

După retragerea din activitate la a 37-a aniversare in 1997, Maradona s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate și creșteri în greutate cauzate în principal de abuzul de cocaină. În 2005, a suferit o operație chirurgicală la nivelul stomacului, menită să oprească creșterea sa în greutate.

După ce a depășit dependența de cocaină, Maradona a devenit gazda unui popular show de televiziune în Argentina.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top