Connect with us
Portugalia - Spania, Scor Live - CM 2018, grupa B

Sport

Portugalia – Spania Scor final 3-3 – CM 2018, grupa B. Rezumat VIDEO

Portugalia Spania Scor final 3-3 . Fiecare fază importantă este în format video, mai jos. Rezumatul video este disponibil mai jos.

Portugalia – Spania Scor 3-3 – Rezumat video

Update: Final de meci. Egal intre cele 2 formatii.

Min 90 – 4 minute de prelungiri.

Min 88 – Ronaldo face senzație. Egalează în meciul cu Spania în ultimele minute. Scor Portugalia – Spania 3-3. Cristiano Ronaldo face tripla dintr-o lovitura libera


Min 80 – Schimbare la portughezi: iese Guedes, intra Andre Silva

Min 70 – Schimbare la spanioli: iese Iniesta, in aplauzele intregului stadion, intra Thiago Alcantara

Min 68 – Schimbare la portughezi: iese Bruno Fernandes, intra Joao Mario
Min 59 – Spania dă gol din nou! Portugalia VS Spania Scor 2-3. Nacho inscrie cu o executie fabuloasa! Sut bomba de la 20 de metri, in bara si apoi in plasa

Min 55 – Spania egalează la doar 10 minute după revenirea din pauză. Scor Portugalia – Spania Scor 2-2.

MIN 46 – Meciul a revenit.

MIN 45 – Pauză. Scorul la pauză, în meciul Portugalia – Spania Scor 2-1.

Min 44 – Gooool Portugalia! Cristiano Ronaldo schimbă scorul chiar înainte de pauză. O gafă uriasă a spanililor în face pe Rolando să schimbe scorul. Scor Portugalia VS Spania 2-1. GOOOOOL Portugalia! Ronaldo suteaza cu stangul de la marginea careului, pe jos, De Gea scapa mingea in poarta!

Min 24 – Spania egalează scorul și marchează în poarta Portugaliei. Golul a fost arbitrat video. Scorul în minutul 24 este: Portugalia VS Spania Scor 1-1.

VIDEO. Gol Spania. Diego Costa egalează.

Min 23 – GOOOOOL Spania! Diego Costa egaleaza cu un sut din interiorul careului, pe jos, dupa ce i-a dat un cot lui Pepe. Arbitrul italian a cerut arbitraj video, dar oficialii care urmaresc VAR-ul au validat reusita

MIN 4 – Cristiano Ronaldo deschide scorul după ce a executat un șut dintr-un Penalty. Scor Portugalia Spania 1-0.

VIDEO – Gol Ronaldo. Cristinao Rolando schimbă scorul! Portugalia VS Spania Scor 1-0

MIN 3 – Penalty pentru Portugalia.

Actualizare, ora 21:00 – Fluierul de start.

Actualizare, ora 20:54 – Transmisiunea în direct a început. Portugalia VS Spania se joacă începând cu ora 21.00. Meciul este transmis de TVR 1 și poate fi urmărit și online pe platformele Horizon TV sau TVR plus.ro.

Stream live video TVR 1 – Portugalia VS Spania

Meciul poate fi urmărit și online pe site-ul TVR plus sub format live video. TVR 1 este transmis pe platforma TVRplus.ro.

ECHIPELE DE START

Portugalia: Rui Patricio – Cedric, Fonte, Pepe, Raphael – Moutinho, William Carvalho, Bernardo, Bruno Fernandes – Guedes, Ronaldo

Spania: 
De Gea – Natcho, Ramos, Pique, Alba – Busquets, Iniesta, Koke, Isco, Silva – Diego Costa

Se așteaptă foarte multe de la ambele echipe, iar presiunea este mare pe jucătorii celor două reprezentative.

Portugalia este campioana europeană en-titre, iar pretențiile sunt mari. Conduși în teren de vedeta Cristiano Ronaldo, lusitanii vor încerca să își egaleze cea mai mare performanță a lor la un mondial, clasarea pe locul 4 (la CM 2006).

Cupa Mondială precedentă este una de tristă amintire pentru Portugalia, care nu a reușit să se califice dintr-o grupă cu Ghana, SUA și Germania.

Mai mult decât atât, portughezilor li s-a administrat o înfrângere drastică de la nemți, scor 0-4.

Portugalia este pe aceeași parte de tablou cu Franța, iar în funcție de jocul rezultatelor, cele două echipe se pot întâlni în fazele eliminatorii. Ar fi o reeditare a finalei de la Paris, de la Euro 2016, care a adus lusitanilor primul trofeu internațional din istorie.

Pretențiile mari sunt și de la spanioli, deși „Furia Roja” a fost zguduită de un scandal mare chiar înainte de debutul Campionatului Mondial.

Selecționerul Julen Lopetegui a fost demis la scurt timp după ce s-a înțeles cu Real Madrid, pentru a fi antrenorul galacticilor în noul sezon.

În criză de timp, spaniolii l-au numit pe Fernando Hierro în funcția de selecționer, acesta fiind anterior directorul sportiv al selecționatei.

Experiența lui Hierro în funcția de antrenor principal este aproape inexistentă. El a fost doar anul trecut tehnician al clubului de ligă secundă Oviedo.

Cu toate acestea, ibericii își pun speranța în forța echipei, mai ales că Spania nu duce lipsă de talente și de jucători.

Spaniolii trebuie să facă uitat mondialul precedent, când au fost eliminați încă din faza grupelor. Atunci, au suferit o umilință istorică, scor 1-5 cu Olanda.

Lot Portugalia la CM 2018

Portari 

Anthony Lopes (Olympique Lyon), Beto (Goztepe), Rui Patricio (Sporting)

Fundaşi 

Bruno Alves (Rangers), Cedric Soares (Southampton), Jose Fonte (Dalian Yifang), Mario Rui (Napoli), Pepe (Besiktas), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund), Ricardo Pereira (Porto), Ruben Dias (Benfica)

Mijlocaşi 

Adrien Silva (Leicester), Bruno Fernandes (Sporting), Joao Mario (West Ham United), Joao Moutinho (AS Monaco), Manuel Fernandes (Lokomotiv Moscova), William Carvalho (Sporting)

Atacanţi 

Andre Silva (Milan), Bernardo Silva (Manchester City), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Gelson Martins (Sporting), Goncalo Guedes (Valencia), Ricardo Quaresma (Besiktas)

Lot Spania la CM 2018

Portari 

David de Gea (Manchester United), Pepe Reina (Napoli), Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao);

Fundaşi 

Dani Carvajal, Sergio Ramos, Nacho Fernandez (toţi de la Real Madrid), Gerard Pique, Jordi Alba (ambii de la FC Barcelona), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Nacho Monreal (Arsenal), lvaro Odriozola (Real Sociedad);

Mijlocaşi 

Sergio Busquets, Andres Iniesta (ambii de la FC Barcelona), David Silva (Manchester City), Koke Resurreccion, Saul Niguez (ambii de la Atletico Madrid), Thiago Alcantara (Bayern Munchen);

Atacanţi 

Isco Alarcon, Marco Asensio, Lucas Vazquez (toţi de la Real Madrid), Diego Costa (Atletico Madrid), Iago Aspas (Celta Vigo), Rodrigo Moreno (Valencia).

Portugalia Spania Scor Live. Echipe Probabile

Portugalia: Rui Patricio – Cedric, Pepe, Fonte, Guerreiro – Bernardo Silva, William Carvalho, Moutinho, Joao Mario – Andre Silva, Ronaldo. Selecţioner: Fernando Santos.

Spania: De Gea – Dani Carvajal, Pique, Ramos, Jordi Alba – Koke, Busquets, Iniesta – David Silva, Diego Costa, Isco. Selecţioner: Fernando Hierro.

Arbitru: Gianluca Rocchi (Italia)

Meciul Portugalia – Spania se joacă pe Stadionul Olimpic din Soci, vineri, 15 iunie, de la ora 21.00. Partida este televizată de TVR 1 și TVR HD. Huff.ro vă ține la curent cu scorul în timp real al partidei și vă va oferi și rezumatul video.

Citeşte şi: Grupe CM 2018: Tabloul complet al meciurilor de la Mondialul din Rusia

1 Comment

1 Comment

  1. Duta Andrei Alberto

    2018-06-15T22:47:42+03:00 at 22:47

    Huo Ronaldo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top