Connect with us
România-Rusia la handbal. Naţionala feminină de handbal a României a obţinut o victorie de senzaţie în faţa Rusiei, campioana olimpică en-titre...

Sport

România-Rusia la handbal, scor 22-17. Victorie de excepție a tricolorelor

România-Rusia la handbal s-a terminat cu scorul de 22-17. Naționala de handbal feminin a României a învins campioana olimpică en-titre, Rusia, în cea de-a doua partidă din grupa D la Campionatul European din Suedia.

Marcatoarele echipei României au fost Neagu 7 goluri, Buceschi 7, Geiger 2, Pintea 2, Iuganu 2, Manea 1, Udriştoiu 1. Pentru Rusia, campioană olimpică en-titre, s-au remarcat Postnova 4, Dmitrieva şi Viahireva, câte 3 reuşite.

În urma rezultatului, România acumulează primele două puncte în grupa D.

Citește și: Rezultate CE de HANDBAL feminin 2016 și clasament

România-Rusia, scor 22-17

În urma prestației din primul meci, selecționerul Martin Ambros s-a arătat mulțumit de jocul echipei, recunoscând totodată punctele slabe. Înainte de meciul de diseară, ibericul de pe banca României este mult mai precaut:
„O să fie un meci foarte greu. Rusia are multe jucătoare tinere, dar are un schelet de echipă extraordinar. Cât timp prima echipă a fost folosită în jocul contra Croației, Rusia a arătat foarte bine. Au o apărare mobilă, mare, greu de depășit. Avem neapărat nevoie de victorie și vom face totul pentru a învinge”, a declarat Martin Ambros.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top