Connect with us
Actorul Kevin Hart a fost grav rănit după un accident brutal de mașină. sursa foto: gossiponthis.com

Vedete

Actorul Kevin Hart a fost grav rănit după un accident brutal de mașină

Celebrul actor american Kevin Hart a fost rănit grav după ce a suferit un accident brutal de mașină. Hart a fost transportat de urgență la spital și are mari răni la spate. Viața actorului nu a fost pusă în pericol, însă există seculații conform cărora acesta ar putea rămâne paralizat.

Actorul Kevin Hart a fost grav rănit după un accident brutal de mașină

Accidentul s-a produs pe autostrada Mulholland, la sud de Calabasas, statul California. Kevin Hart circula într-o mașină marca Plymouth Barracuda din 1970. Autovehiculul era condus de un alt șofer, Kevin Hart fiind doar pasager. Jared Black, cel care conducea, a pierdut controlul volanului și a iești din decor.  Surse din poliție au declarat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Citește și: Alexandru Papadopol, mesaj emoționant: „Uneori, mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă că nu voi mai avea din ce trăi. Apoi, îmi revin şi..”.

Actorul a fost transportat de urgență la spitalul Northridge, având dureri groaznice de spate. Și șoferul său acuză astfel de dureri după accident. Al treilea pasager nu a suferit răni serioase.  În ciuda rănilor puternice la spate, Kevin Hart este în afara pericolului de a-și pierde viața, transmit cadrele medicale de la spitalul unde actorul a primit îngrijiri medicale. Totuși, sunt surse care spun că există șanse mari ca atât marele actor cât și șoferul să rămână paralizați.

Citește și: Nicoleta Voicu, mesaj extrem de dur pentru Gheroghe Turda: „Se prelingea sângele pe gâtul tău. Eram acolo să am grijă de tine.”

Hart este unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, fiind cunoscut în întreaga lumea pentru rolurile salle din filme precum Kevin Hart este unul dintre cei mai celebri actori de la Hollywood, faimos pentru rolurile din „Jumanji: The Next Level” și „Fatherhood”.

Citește și: Primele declarații ale lui What’s Up după divorț. Care a fost motivul rupturii: ”Era un soi de obișnuință, dispăruse cumva magia aia. Ne certam pe orice”

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top