Connect with us
Andreea Bălan a recunoscut! Ce operație estetică are vedeta

Vedete

Andreea Bălan a recunoscut! Ce operație estetică are vedeta

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Este apreciată pentru show-urile pe care le face de fiecare dată când urcă pe scenă și se bucură de un mare succes încă de pe vremea când făcea parte din trupa Andre. Aceasta este foarte deschisă cu fanii săi și îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, mai ales prin intermediul canalului său de YouTube unde este foarte activă și postează filmulețe în mod frecvent. În utimul său vlog, alături de prietena ei, Amna, Andreea Bălan a vorbit despre operațiile estetice la care a apelat.

Andreea Bălan a recunoscut! Ce operație estetică are vedeta

Fanii s-au întrebat mereu dacă Andreea Bălan a apelat la ajutorul bisturiului pentru a retușa imperfecțiunile. Deși cu toții au crezut că are silicoane, aceasta a negat de fiecare dată când a avut ocazia, spunând că așa a fost înzestrată. Cu toate acestea, în ultimul său vlog, alături de cunoscuta cântăreață, Amna, Andreea a recunoscut că are o operație de corectare a nasului. Deși partenera sa de vlogging a încercat să o scuze, spunând că a fost o deviație de sept, ea a fost sincer și, în spirit de glumă, a precizat că „așa spun toate”.

Andreea Bălan a intrat în atenția presei în ultima vreme, mai ales de când trece printr-un divorț. Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drumul pe care au pornit. Artista susține că nu se mai gândește deloc la el și continuă să-i dea lovitură peste lovitură.

Andreea Bălan pare că iubește din nou, deși este în plin proces de divorț. De aproape o lună, aceasta formează un cuplu cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Cu toate acestea, surse apropiate ale Andreei, care îi sunt alături, susțin că nu ar auzit nimic legat de o nouă relație. De altfel, susțin că întâlnirea lor ar fi fost o simplă întâmplare sau că s-ar fi înfiripat o idilă de moment, doar de dragul paparazzilor care erau pe urmele ei, având în vedere că se gândește în continuare la George Burcea și suferă din cauza despărțirii lor.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top