Bianca Drăgușanu face nuntă în secret cu Alex Bodi, în septembrie

10.09.2019
Bianca Drăgușanu face nuntă în secret cu Alex Bodi, în septembrie

După ce s-au căsătorit civil în mare secret, se pare că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au stabilit și data nunții. În septembrie ar urma să aibă loc fastuosul eveniment, pe care cei doi îndrăgostiți vor să îl organizeze tot fără prea multă vâlvă.

Bianca Drăgușanu face nuntă în secret cu Alex Bodi, în septembrie

Potrivit wowobiz.ro Bianca și Alex Bodi vor face o nuntă mare, într-un loc foarte select din preajma capitalei. ”Din câte știm noi, cei doi vor merge la biserică pe 22 septembrie, apoi, petrecerea se va ține la un palat select de lângă București! Dacă nu se mai întâmplă ceva între ei până atunci, și totul va merge șnur, iar zvonurile sunt reale, vom asista la cea mai importantă petrecere a anului”, au declarat mai multe persoane care fac parte din lumea mondenă, pentru wowbiz.

Citește și: Un nou divorț surprinde lumea mondenă! O celebră cântăreață pune punct mariajului

Bianca Dragusanu si Alex Bodi se casatoresc religios. sursa foto: a1.ro
Bianca Dragusanu si Alex Bodi se casatoresc religios. sursa foto: a1.ro

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil pe 1 august. Ea a doua căsătoriei a Biancăi, prima fiind cu Victor Slav, tatăl fetiței ei. Alex Bodi este un milionar celebru în lumea mondenă, cu care vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an de zile. Cei doi au avut o cununie civilă simplă, fără prea mare tam-tam. Ulterior au declarat că nici măcar părinții nu au știut din timp că se vor cununa. Mama Biancă ar fi aflat de acest eveniment chiar dintr-o postare pe rețelele de socializare.

Citește și: Cristi Borcea adus din nou în fața judecătorilor. Ce solicită fostul finanțator al Dinamo

Acum există numeroase zvonuri conform cărora îndragostiții se vor căsători și religios, chiar în această toamnă. Asta dacă nu se mai ceartă până atunci, pentru că relația lor a avut multe suișuri și coborâșuri în ultima perioadă. Au existat numeroase divergențe și zvonuri că cei doi s-ar despărți. Totuși, Alex Bodi a făcut lumină și a declarat că nu sunt mai mult decât mici neînțelegeri pe car ele are orice cuplu.

Citește și: Bianca și Așex Bodi au decis ce se va întâmpla cu ei. Mulți nu-i vor înțelege nici de data asta