Connect with us
Carmen de la Sălciua spune adevărul despre infidelitățile lui Culiță: "Am iertat până la epuizare!"

Vedete

Carmen de la Sălciua spune adevărul despre infidelitățile lui Culiță: „Am iertat până la epuizare!”

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi artiști au avut mare succes împreună și părea că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă lucrurile nu au fost deloc așa. Mariajul lor a fost unul extrem de dificil, marcat de multe certuri și infidelități din partea lui Culiță, care pe Carmen au marcat-o și au determinat-o să vorbească despre ele.

Carmen de la Sălciua a suferit din cauza lui Culiță

Deși Carmen și Culiță păreau că au un mariaj fericit și nimic nu-i poate despărți, lucrurile nu au stat deloc așa între cei doi soți. De-a lungul timpului, Carmen mărturisește că a fost înșelată de mai multe ori și a primit și mai multe dovezi în acest sens, dar a decis să ierte și să ascundă faptele soțului său până când nu a mai rezistat să îndure atâta suferință.

Ea a ales să nu vorbească despre aceste incidente din prea mult respect pentru soțul ei, dar nu a mai putut trăi cu atâta suferință. Au existat multe persoane invidioase pe iubirea lor, care au vrut să le facă rău și se pare că au și reușit, pentru că cei doi soți au ajuns la divorț.

„Am lăsat foarte multe de la mine și am iertat până la epuizare, pentru că mi-am dorit să-mi păstrez o căsnicie perfectă. Nu eram geloasă degeaba. Nu poți să fii geloasă dacă nu ai motive. Am avut motive.Probabil cea mai tristă perioadă din viața mea a trecut. Am iertat de foarte multe ori. Probabil succesul a schimbat relația dintre noi. Noi mereu eram cuplul perfect. Probabil printre privirile acelor oameni erau și invidioși care într-un final și-au băgat coada. Oricum, în timp toate se degradau în relația noastră și inevitabil se ajungea aici” , a declarat celebra bruneta.

Carmen de la Sălciua a mărturisit mereu că divorțul a fost cea mai mare lovitură pentru ea și nu a mai trecut niciodată printr-o experiență mai dureroasă. Deși a încercat de multe ori să repare relația lor și să uite tot ce s-a întâmplat rău, a sosit un moment în care nu a mai putut face față stresului și ideii că este pe locul doi.

Tot ea spune că l-a iubit pe fostul soț mai mult decât s-a iubit pe ea, dar nu l-a mai putut ierta și a ales să vorbească despre el la trecut, pentru totdeauna, deși a fost cel mai important om din viața ei.

„Nu mai pot să vorbesc de fostul soț la prezent, este un trecut și-mi doresc să rămână un trecut. L-am iubit foarte mult, poate mai mult decât m-am iubit pe mine. Din cauza asta am și căzut la pământ.”, a mai declarat Carmen de la Sălciua.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top