Connect with us
Ce surpriză a primit Dana Rogoz chiar în fața spitalului: "Te iubeeesc!"

Vedete

Ce surpriză a primit Dana Rogoz chiar în fața spitalului: „Te iubeeesc!”

Dana Rogoz a adus pe lume, în urmă cu două zile, cel de-al doilea copil al familiei. Este o fetiță perfect sănătoasă, de 2,900 kg, care a primit la naștere nota maximă și poartă numele de Lia Elena. mămică a fost foarte fericită și a vrut să împărtășească cu fanii săi, chiar la scurt timp după naștere, vestea cea bună, dar și o fotografie cu nou-născutul. Așa cum și-a obișnuit fanii, să-i țină mereu la curent, a postat pe o rețea de socializare imagini și cu surpriza de care a avut parte chiar în fața spitalului.

Ce surpriză a primit Dana Rogoz chiar în fața spitalului: „Te iubeeesc!”

Având în vedere situația din prezent, Dana Rogoz nu a putut fi însoțită de nimeni la maternitatea la care a născut și nu poate primi vizitatori. Actrița i-a ținut la curent pe apropiați prin intermediul fotografiilor și filmulețelor. Cu toate acestea, unii membri ai familiei nu au putut rezista și au venit să o vadă și să-i transmită un mesaj într-un mod special, care a emoționat-o pe actriță. Așadar, partenerul său de viață și fiul lor, Vlad, au venit până în fața spitalului în care se află Dana și fetița lor pentru a le transmite că le iubesc. Cel mic se pare că ar fi fost atât de încântat de faptul că are o surioară, încât a strigat de bucurie.

„Au venit băieții până în dreptul ferestrei salonului nostru de la spital, să ne trimită pupicuri și să ne spună de la distanță celor 4 etaje cât de mult ne iubesc. Pe Vlad sigur l-a auzit toată strada strigând „te iubeeeeeesc, maamaaaa!!!”, a postat Dana Rogoz pe o rețea de socializare, alături de două fotografii.

Dana Rogoz a născut la o maternitate din București. Înainte de naștere, a fost supusă testului Covid-19, având în vedere că pericolul încă persistă. Acest aspect a speriat-o și pe actriță. Atât ea, cât și fiul ei mai mic au fost foarte emoționați, mărturisind că nu se putea gândi altundeva, decât la ziua cea mare.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top