Connect with us
Cornel Galeș a făcut o promisiune la căpătâiul Ilenei Ciuculete. Bărbatul a decis să-i îndepliniească orice dorință.

Vedete

Cornel Galeș, promisiunea făcută soției sale Ileana Ciuculete

Cornel Galeș este dărâmat de durere că și-a pierdut soția. Bărbatul este în stare de șoc și nu s-a dezlipit de trupul neînsuflețit al artistei nicio clipă. La căpătâiul artistei, Cornel Galeș a făcut o promisiune pentru tot restul vieții.

Povestea de dragoste dintre Cornel Galeș și Ileana Ciuculete a fost una trainică și rar întâlnită. Cei doi s-au cunoscut într-un taxi și a fost dragoste la prima vedere, după cum povestea artista.

„L-am cunoscut într-o zi ploioasă de toamnă. Eu eram la un restaurant, împreună cu o prietenă, iar când am ieșit ne-am nimerit în același timp în fața localului și, cum pe vremea aceea nu erau foarte multe taxiuri, am fost nevoiți să „împărțim” mașina. Iar în drum spre casă am schimbat câteva cuvinte. Așa a fost să fie. Cornel nu îmi e doar soț, de 23 de ani e și „stâlpul meu de suținere”, cunoaște tot ce fac, intre noi nu exista secrete… Eu am trait si singura cativa ani, i-am explicat tot ce am facut sau n-am facut, asa ca nu-mi este teama sa raspund oriunde si oricand. Dumnezeu e martor, caci pe oameni ii poti minti, dar pe El nu. Sfanta Fecioara ma iubeste atat de mult, simt asta”, spunea artista în urmă cu câțiva ani.

Promisiunea lui Cornel Galeș pentru soția sa

La căpătâiul artistei, Cornel Galeș a promis vă în fiecare zi va merge la mormântul soției sale, cu un trandafir alb, floarea ei preferată. El a avut grijă și până acum să aranjeze lucrurile așa cum și-ar fi dorit ea. Ileana Ciuculete va fi înmormântată în costum popular.

Articole pe aceeași temă

Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, la un pas de sinucidere. Dezvăluirea șocantă a Elenei Merișoreanu
Ileana Ciuculete va fi înmormântată la Cimitirul Străulești, sâmbătă 18 martie
Hepatita C: Ucigașul tăcut – Ce simptome a neglijat Ileana Ciuculete

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top