Connect with us
Cu ce se ocupă noua iubită a lui Alin Oprea! Ce a spus despre ea fostul solist al trupei Talisman

Vedete

Cu ce se ocupă noua iubită a lui Alin Oprea! Ce a spus despre ea fostul solist al trupei Talisman

Alin Oprea este în continuare în vizorul presei, după ce s-a aflat despre divorțul răsunător dintre el și soția lui, Larisa. Cei doi se războiesc acum pentru că Larisa vrea să-și păstreze numele, pe care îl poartă și copiii cuplului. Sentimental vorbind, se pare că între ei nu mai este absolut nimic. Cel puțin, nu sentimente frumoase. Recent, Alin a făcut primele declarații despre cea cu care își împarte viața acum. Iubita lui este o femeie de afaceri în domeniul imobiliar.

Cine este iubita lui Alin Oprea

Alin Oprea și-a luat inima în dinți și a făcut primele declarații despre noua lui relație. Fostul solist al trupei Talisman a declarat în emisiunea Extra Night Show, prezentată și moderată de către Dan Capatos, că o iubește pe această femeie.

Alin a ținut să precizeze că nu și-a dorit să înceapă o nouă relație, și că pur și simplu așa a fost să fie. Despre iubita lui a spus că este o femeie serioasă, un om de afaceri din zona imobiliară. Prima dată, cei doi au fost surprinși în timp ce se aflau pe litoralul românesc.

„Această relație a venit foarte firesc în viața mea, nu mi-am dorit o relație, n-am căutat-o, nu eram în starea psihică mentală și necesară. Practic, hotărâsem să rămân singur. Nu îmi căutam pe cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu întotdeauna știe mai bine ce avem nevoie decât noi și mi-a adus sufletul pereche aproape.”  a declarat Alin Oprea.

Alin Oprea a subliniat că această femeie este iubita lui, și nu amanta lui. El a spus că se bucură de această relație și că o iubește pe femeia care îi este alături.

Singur în acest conflict familial

Pe de altă parte, conflictul dintre el și fosta lui soție este departe de a se încheia. La mijloc sunt și cei doi copii ai cuplului, care îi dau dreptate mamei lor. Alin este singur în acest război din căsnicia care a durat mai bine de 20 de ani.

Simțindu-se nedreptățit, fostul solist al trupei Talisman a ales să-și spună versiunea la televizor. El a participat la mai multe ediții în direct ale emisiunii prezentate de către Dan Capatos. Prezenta lui la TV a fost aspru criticată de fiica acestuia care a sunat în direct și i-a spus tatălui ei că aceste probleme nu se discută în public, ci acasă, cu familia și copiii lui.

În același timp, Alin a spus că ar face asta, dacă ar avea posibilitatea, și dacă ei ar vrea să vorbească cu el.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top