Connect with us
Culiță Sterp a intrat cu mașina într-un copac. Care este starea cântărețului

Vedete

Culiță Sterp a intrat cu mașina într-un copac. Care este starea cântărețului

Culiță Sterp este unul dintre cei mai urmăriți și iubiți cântăreți. Acesta a ocupat, în ultima vreme, primele locuri în trendingul românesc și se bucură de un adevărat succes în plan muzical și se poate lăuda cu o carieră de invidiat. Se pare că este și foarte norocos. După ce azi a intrat cu mașina într-un copac, acesta a scăpat nevătămat. Accidentul ar fi avut loc în apropiere de ferma familiei sale. El a ținut să împărtășească imediat nefericitul eveniment cu fanii săi.

Culiță Sterp a intrat cu mașina într-un copac. Care este starea cântărețului

Imediat după accident, Culiță Sterp a publicat imaginile cu autoturismul. Cântărețul a fost destul de relaxat și optimist după neplăcutul eveniment. Acesta a explicat că nu a pățit nimic, este în siguranță și doar mașina a fost afectată; a fost spart farul și îndoită aripa. Cântărețul se afla pe un câmp din apropierea fermei familiei sale, la offroad, pentru a se distra, dar lucrurile au degenerat ușor. Se pare că a pierdut controlul și a intrat într-un pom.

„Nu este vorba despre niciun accident. Mă distram cu mașina pe câmp, la offroad, și am intrat într-un copac. Eu nu am pățit absolut nimic, că doar de aia mă dusesem pe câmp, ca să mă distrez. Autovehiculul, în schimb, a avut un pic de suferit, așa cum este si normal în asemenea situații. Am îndoit aripa și am spart farul. Atât și nimic mai mult. Totul s-a petrecut chiar în apropierea fermei noastre.”, a spus Culiță Sterp.

În ceea ce privește viața amoroasă, Culiță a avut parte de o căsnicie scurtă cu artista Carmen de la Sălciua. După divorț, cei doi și-ar mai fi dat șanse pentru a forma un cuplu, dar lucrurile nu au mers atât de bine între cei doi. De curând, se pare că artistul ar fi din nou îndrăgostit și ar fi dat-o uitării pe Carmen. Într-un interviu, el i-a transmis o declarație de dragoste unei persoane necunoscute. În plus, el a postat o fotografie cu o fană, după ce nu s-a mai afișat cu o femeie de mult timp. În plus, cei doi păreau foarte fericiți unul în compania celuilalt.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top