Connect with us
Mihai Constantinescu a murit

Vedete

Cum arată Mihai Constantinescu după 3 luni de comă! Ce se întâmplă cu artistul

Toată lumea se întreabă cum a ajuns să arate Mihai Constantinescu după 3 luni de comă. Din păcate artistului nu este una bună și nu prea există progrese. Medicii sunt rezervați, iar unii apropiați susțin că familia încă speră la o minune.

Cum arată Mihai Constantinescu după 3 luni de comă! Ce se întâmplă cu artistul

Mihai Constantinescu se află în comă de peste 100 de zile și este supravegheat de medici 24 de ore din 24. Din păcate până în acest moment nu a făcut progrese remarcabile și medicii nu au vești prea bune. Un apropiat al familiei artistului a declarat că toți s-au împăcat cu gândul că nu se mai poate face nimic, însă nu își pierd speranța, conform fanatik.ro.

„Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi.

Citește și: Cum vor medicii să îl trezească din comă pe Mihai Constantinescu

Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a precizat o persoană apropiată de marele artist.
Cum arata Mihai Constantinescu dupa 3 luni de coma. sursa foto: b1.ro

Cum arata M. Constantinescu dupa 3 luni de coma. sursa foto: b1.ro

„Mihai este într-o situație critică și acum. Dacă o zi sau două dă motive medicilor să fie optimiști, în următoarea lucrurile se înrăutățesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur.

Din păcate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cât se poate de sever și, în acest moment, tot ceea ce se poate spera este să se petreacă o minune pentru ca el să își revină”, a mai declarat apropiatul artistului.

Îndrăgitul cântăreț a ajuns la spital pe 13 mai în urma unui stop cardio-respirator. Deși medicii l-au resuscitat ore în șir și au făcut tot posibil să îl țină pe linia de plutire, artistul a intrat în moarte clinică și acum este în comă indusă de mai multe săptămâni.

Citește și: Medicii au luat DECIZIA! Ultimele informaţii despre M. Constantinescu

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top