Connect with us
Emily Burghelea a semnat cu o altă televiziune. Unde o vom putea vedea pe fosta asistentă TV

Vedete

Emily Burghelea a semnat cu o altă televiziune. Unde o vom putea vedea pe fosta asistentă TV

Emily Burghelea, fosta asistentă TV, este implicată într-un scandal de proporții după ce și-a dat demisia de la Acces Direct. Aceasta a adus acuzații grave postului de televiziune pentru care lucra, pe care le-a spus în direct, în timpul emisiunii, ceea ce a determinat nemulțumirea celor de la conducere. Emiliana a declarat că nu mai vrea să își continuie activitatea acolo din cauza faptului că nu poate suporta ilegalitățile care se petrec cu Vulpița și Viore, drept pentru care a ales să renunțe la postul său din televiziune. Se pare că drumul Emilianei în această direcție nu se încheie aici. Aceasta a semnat deja cu un post concurent.

Emily Burghelea a semnat cu o altă televiziune. Unde o vom putea vedea pe fosta asistentă TV

Emily Burghelea și-a dat demisia în direct la Acces Direct, pe motiv că lucrurile care se întâmplă acolo nu sunt deloc plăcute și a făcut dezvăluiri despre modul în care ar fi tratată Vulpița și cum postul de televiziune ar ascunde tot. Astfel, ea a spus lumii întregi cum Viorel ar agresa-o pe soția sa, Veronica. Toate aceste ieșiri ar fi fost cunoscute de postul de televiziune care difuza emisiunea, dar nimeni nu ar fi luat măsuri în acest sens.

Se pare că unele dovezi susțin acuzațiile fostei asistente TV, care susține că Vulpița este agresată de Viorel, iar Antena 1 ar ascunde aceste aspecte de dragul ratingului. Vecinii celor doi susțin că ei sunt cei mai săraci oameni din sat și că aceste conflicte ar fi existat dintotdeauna.

Deși Mirela Vaida a negat toate afirmațiile spuse de tânără, publicul a susținut-o pe Emiliana și a felicitat-o pentru curajul de a vorbi, deși risca multe. Între timp, Veronica a mers la testul poligraf și, conform rezultatului, nu ar fi fost agresată sub nicio formă e soțul ei.

Cu toate acestea, viața tinerei continuă și se pare că are planuri mari. Aceasta a publicat o fotografie în care ține un microfon în mână, semn că pregătește proiecte noi în același domeniu. Se pare că Emily Burghelea se reîntoarce la Kanal D, postul care a făcut-o vedetă, în urma participării sale la o emisiune de modă. Aceasta va apărea la Teo Show, în rubrica intitulată “Test de vedetă”.

 

View this post on Instagram

 

#comingsoon

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea) on

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top