Noi dezvăluiri despre Emily Burghelea! A fost cerută în căsătorie, dar nu a acceptat propunerea

22.07.2020
Noi dezvăluiri despre Emily Burghelea! A fost cerută în căsătorie, dar nu a acceptat propunerea

Emily Burghelea, fosta asistentă TV, este implicată într-un scandal de proporții după ce și-a dat demisia de la Acces Direct. Aceasta a adus acuzații grave postului de televiziune pentru care lucra, pe care le-a spus în direct, în timpul emisiunii, ceea ce a determinat nemulțumirea celor de la conducere. Emiliana a declarat că nu mai vrea să își continuie activitatea acolo din cauza faptului că nu poate suporta ilegalitățile care se petrec cu Vulpița și Viorel, drept pentru care a renunțat la cariera în televiziune. Deși toată lumea o cunoaște în urma acestui scandal, puțini știu cu adevărat care este viața Emilianei. Se pare că aceasta a fost cerută în căsătorie și a refuzat.

Noi dezvăluiri despre Emily Burghelea! A fost cerută în căsătorie, dar nu a acceptat propunerea

Emily Burghelea a devenit cunoscută în urma participării la cel de-al treilea sezon al emisiunii de modă „Bravo, ai stil!”, dar și după ce a fost asistentă TV la Acces Direct, emisiune difuzată de Antena 1, care în ultima perioadă s-a bucurat de un mare rating datorită telenovelei ai cărei personaje principale sunt Vulpița și Viorel.

Emiliana a fost mereu rezervată în ceea ce privește viața ei personală, însă acum a decis să se destăinuie în fața fanilor săi și să vorbească despre iubitul ei misterios, pe care l-a cunoscut într-un grup de prieteni. Ceea ce nu mulți știu despre fosta asistentă TV este faptul că ea a fost cerută în căsătorie, dar nu a acceptat propunerea. Nu a fost vorba de o cerere tipică, în care să fie implicat și un inel de logodnă, ceea ce ar fi determinat-o să nu dea niciun răspuns concret.

„Nu am fost niciodată cerută în căsătorie cu inel, cu îngenuncheat. I-am zis iubitului meu că fără inel nu are nicio valoare. Am aflat apoi că inelul e opțional. Eu tot nu am dat niciun răspuns.  L-am cunoscut pe iubitul meu într-o gașcă de prieteni, nu a fost o primă întâlnire așa.”, a spus Emily.

Cât despre pasiune ei pentru modă, Emily a declaratcă a moștenit-o de la bunica ei, care este, de asemenea, o mare iubitoare de haine. Fostă profesoară de matematică, aceasta „purta numai pălării, numai haine și bijuterii sofisticate”, reușind, astfel, să o determine și pe nepoata ei să se axeze către acest domeniu. Cât despre plecarea ei de la Acces Direct, Emiliana a mărturisit că regretă faptul că și-a dat demisia în direct și că aceasta a fost cea mai mare prostie pe care a făcut-o.