Connect with us
Noi dezvăluiri despre Emily Burghelea! A fost cerută în căsătorie, dar nu a acceptat propunerea

Vedete

Noi dezvăluiri despre Emily Burghelea! A fost cerută în căsătorie, dar nu a acceptat propunerea

Emily Burghelea, fosta asistentă TV, este implicată într-un scandal de proporții după ce și-a dat demisia de la Acces Direct. Aceasta a adus acuzații grave postului de televiziune pentru care lucra, pe care le-a spus în direct, în timpul emisiunii, ceea ce a determinat nemulțumirea celor de la conducere. Emiliana a declarat că nu mai vrea să își continuie activitatea acolo din cauza faptului că nu poate suporta ilegalitățile care se petrec cu Vulpița și Viorel, drept pentru care a renunțat la cariera în televiziune. Deși toată lumea o cunoaște în urma acestui scandal, puțini știu cu adevărat care este viața Emilianei. Se pare că aceasta a fost cerută în căsătorie și a refuzat.

Noi dezvăluiri despre Emily Burghelea! A fost cerută în căsătorie, dar nu a acceptat propunerea

Emily Burghelea a devenit cunoscută în urma participării la cel de-al treilea sezon al emisiunii de modă „Bravo, ai stil!”, dar și după ce a fost asistentă TV la Acces Direct, emisiune difuzată de Antena 1, care în ultima perioadă s-a bucurat de un mare rating datorită telenovelei ai cărei personaje principale sunt Vulpița și Viorel.

Emiliana a fost mereu rezervată în ceea ce privește viața ei personală, însă acum a decis să se destăinuie în fața fanilor săi și să vorbească despre iubitul ei misterios, pe care l-a cunoscut într-un grup de prieteni. Ceea ce nu mulți știu despre fosta asistentă TV este faptul că ea a fost cerută în căsătorie, dar nu a acceptat propunerea. Nu a fost vorba de o cerere tipică, în care să fie implicat și un inel de logodnă, ceea ce ar fi determinat-o să nu dea niciun răspuns concret.

„Nu am fost niciodată cerută în căsătorie cu inel, cu îngenuncheat. I-am zis iubitului meu că fără inel nu are nicio valoare. Am aflat apoi că inelul e opțional. Eu tot nu am dat niciun răspuns.  L-am cunoscut pe iubitul meu într-o gașcă de prieteni, nu a fost o primă întâlnire așa.”, a spus Emily.

Cât despre pasiune ei pentru modă, Emily a declaratcă a moștenit-o de la bunica ei, care este, de asemenea, o mare iubitoare de haine. Fostă profesoară de matematică, aceasta „purta numai pălării, numai haine și bijuterii sofisticate”, reușind, astfel, să o determine și pe nepoata ei să se axeze către acest domeniu. Cât despre plecarea ei de la Acces Direct, Emiliana a mărturisit că regretă faptul că și-a dat demisia în direct și că aceasta a fost cea mai mare prostie pe care a făcut-o.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

2 Comments

2 Comments

  1. geoderiver

    2020-07-23T02:32:15+03:00 at 2:32

    Pana acum pravo ei ca nu se lasa „pacalita” de orice baietas de bani gata.

  2. anonim

    2020-07-22T23:30:08+03:00 at 23:30

    are timp de maritis! e tanara doar! chiar ma bucur ca e o fata desteapta! nu am crezut ca o sa spun zic asta dar asa este! o fi ea pitipoanca! dar e una desteapta! foarte serios vorbesc! bine ca nu s-a mai bagat in scandalul ala cu viorel si vulpita! panarama de pe lume! sa aiba lumea de ce rade! daca si asta este de ras! e grav! foarte grav! ea intr-un fel a descoperit-o pe vulpita! adica emily burghelea! dar asta mirela boureanu vaida fiind obsedata de vulpita si viorel! a dat-o inainte! nu stiu nu mi se pare normal sa abuzezi de persoane!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top