Connect with us
EXCLUSIV: Maria Dragomiroiu, un ultim gând despre Nelu Ploieșteanu: „Drumul lui a fost prea scurt!”

Vedete

EXCLUSIV: Maria Dragomiroiu, un ultim gând despre Nelu Ploieșteanu: „Drumul lui a fost prea scurt!”

Vestea morții lui Nelu Ploieșteanu a îndurerat întreaga industrie muzicală. Pe lângă fanii care au iubit muzica regretatului artist, îl plâng cei care au urcat pe scenă alături de marele lăutar și cei care i-au fost prieteni.

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Maria Dragomiroiu, ne-a vorbit despre evenimentele tragice de care toți ne-am lovit în ultima perioadă, precum trecerea în neființă a lui Ploieșteanu.

Maria Dragomiroiu, cuvinte de laudă despre Nelu Ploieșteanu

Maria Dragomiroiu a avut de spus doar lucruri bune despre regretatul interpret de muzică lăutărească, așa cum au făcut mulți dintre colegii săi. Artista a mărturisit că nu poate înțelege de unde a venit neîncrederea lui, de ce a plecat din spital și nu a ascultat de medici și regretă că viața artistului a fost atât de scurtă, pentru că mai avea multe de demonstrat.

Maria Dragomiroiu este surprinsă de vremurile pe care le trăim și de ce schimbări s-au produs în viața noastră și speră că vom reveni la normal curând, pentru că pleacă dintre noi tot mai mulți oameni nevinovați.

“Mai avea o șansă, dar a plecat singur din spital… Poate așa a fost să fie. Fiecare are un drum pe acest pământ, dar al lui a fost prea scurt. Un artist minunat, un om minunat, de pus la rană. Nu putem judeca pe nimeni, dar ne pare foarte rău. Ne pare rău că pleacă nu decât artiști, ci și oameni tineri, cu familii și toată viața înainte. Trăim vremuri la care nu mă gândeam niciodată, nu-mi vine să cred!”, a mărturisit Maria Dragomiroiu.

“A avut o mare durere! Odată cu el, i-a plecat stâlpul!”

Artista a explicat că Ploieșteanu a trăit mereu cu o mare durere în suflet. Este cunoscut faptul că fiul său a fost bolnav și a plecat dintre noi la 32 de ani. În tot acest timp, Nelu Ploieșteanu a suferit din cauza faptului că băiatul său nu a putut avea o viață normală, însă se bucura de orice clipă petrecută alături de el și spera că Dumnezeul îl va ține mai mult pe acest pământ.

După decesul copilului său, Maria Dragomiroiu spune că viața lui Ploieșteanu s-a schimbat complet și a suferit mult. Deși nu ducea o viață ca toți ceilalți, pentru Nelu era suficient să-l vadă în casă.

“S-a aflat târziu de problema fiului său… Nelu a ținut așa, pentru sufletul lui. De la el mi-am dat seama ce înseamnă să fii un părinte adevărat, să iubești atât de mult un suflet. Plecarea lui l-a marcat atât de mult, spunea că, odată cu el, i-a plecat stâlpul.”, a adăugat Maria Dragomiroiu.

Maria a vorbit cu Catanga înainte de nefericitul eveniment

Maria Dragomiroiu a mărturisit că a vorbit cu Cornelia Catanga înainte ca ea să se stingă, iar regretata artistă i-a spus că se simte rău. Deși a încurajat-o să meargă la spital și să asculte de indicațiile medicului, fina ei nu a ascultat-o și lucrurile au scăpat de sub control. Starea de sănătatea a reginei muzicii lăutărești s-a deteriorat și nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

“I-am spus să meargă la spital, să cheme ambulanța că nu e de glumă, dar uite că nu a făcut așa. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, deși nimeni nu se aștepta.”, a spus artista.

Maria Dragomiroiu, mesaj pentru români

Celebra artistă Maria Dragomiroiu a mărturisit că se teme de acest virus și nu are nici cea mai mică îndoială că există, motiv pentru care îl tratează ca atare. Ea și soțul ei s-au vaccinat și mereu au fost atenți și s-au protejat.

Despre vaccinare, ea crede că este o șansă de care românii ar trebui să profite. Artista este de părere că fiecare face ce vrea cu viața lui, însă le transmite românilor să fie conștienți de pericol.

“Eu m-am vaccinat, soțul la fel, am făcut chiar și rapelul. Fiecare face ce vrea cu viața lui, dar noi am considerat că vaccinul este o șansă de care trebuie să profităm. Cred că virusul există și îl iau în serios, pentru că vreau să mă bucur de viață, de copii și nepoți. Încă nu se crede în virus, dar e păcat…”, a mărturisit artista.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top