Connect with us
În sfârșit! Gestul pe care toată lumea îl aștepta de la Ștefan Bănică

Vedete

În sfârșit! Gestul pe care toată lumea îl aștepta de la Ștefan Bănică

Ștefan Bănică a fost gestul pe care fanii îl așteptau cu sufletul la gură. După 8 ani de relație cu Lavinia Pârva, ani în care cei doi au fost extrem de discreți și nu s-au expus des împreună, Bănică a postat prima poză de cuplu. Postarea a fost făcută pe contul de Instagram al lui Ștefan, cu descrierea – noi.

În sfârșit! Gestul pe care toată lumea îl aștepta de la Ștefan Bănică

Ștefan Bănică a postat prima poză alături de soția lui, Lavinia Pârva, după 8 ani de relație. Vedeta a făcut postarea pe Instagram, însoțită de scurta mențiune – noi. Este vorba despre o poză făcută într-o zonă de munte, care îi înfățișează pe cei doi îmbrăcați lejer, în timp ce se relaxează pe o bancă.

În sfârșit! Gestul pe care toată lumea îl aștepta de la Ștefan Bănică

Imediat după ce a publicat poza, au început să curgă aprecierile și comentariile din partea fanilor celor doi. Majoritatea au apreciat gestul făcut de către Ștefan Bănică, și au ținut să-l felicite pentru frumoasa lui soție.

Cineva chiar le-a sugerat să fie mai activi pe Instagram, dar nu separat, ci ca și cuplu.

„Sunteți o pereche minunată și frumoasă, și vă doresc să fiți fericiți până la adânci bătrâneți împreună/ Parcă sunteți în liceeni. Păcat că acei ani nu se mai întorc. Aveți grijă unul de celălalt și iubiți-vă că viața este scurtă./ Vrem mai des poze cu voi”, sunt câteva dintre mesajele de la fani.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică sunt împreună de 8 ani, și deși sunt persoane publice, relația lor a fost mereu caracterizată de discreție. Cei doi s-au căsătorit în 2017, într-o ceremonie pe malul mării din Bulgaria. În 2019, cântăreața a născut, făcându-l pe Bănică tată pentru a treia oară.

De-a lungul timpul au mai fost surprinși de paparazzi, însă aceasta este prima lor poză împreună postată de către Ștefan Bănică. Fanilor le-a plăcut și mai așteaptă și altele!

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top