Connect with us
Mirela Vaida a recunoscut! Ce salariu are prezentatoarea

Vedete

Mirela Vaida a recunoscut! Ce salariu are prezentatoarea

Mirela Vaida este prezentatoarea Acces Direct. Vedeta se bucură de un număr mare de fani, iar emisiunea ei este una dintre cele mai apreciate din România. În ultima vreme, ratingul a crescut semnificativ datorită prezenței în platou a personajelor Vulpița și Viorel. Alături de Mirela, au câștigat simpatia românilor. Cu toate acestea, deși are o carieră de succes, a recunoscut că a întâmpinat momente și mai puțin neplăcute, în care a fost catalogată greșit, mai ales în ceea ce privește salariul pe care îl primește de la Antena 1.

Mirela Vaida a recunoscut! Ce salariu are prezentatoarea

Vaida a declarat că este nemulțumită de modul în care oamenii o etichetează și a vrut să atragă atenția asupra acestui fapt. Astfel, ea a explicat că Acces Direct nu este singura sursă de venit, având în vedere că ea cochetează și cu muzica și actoria. Așadar, ea a declarat că salariul de la Antena 1 nu este unul fabulos care să atragă atâtea curiozități. În plus, salariul ei este negociat pe sezon, în funcție de numărul de zile lucrate. Ea încearcă să nu ia în seamă răutățile și să-și practice meseria liniștită.

„Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei.”, a precizat vedeta de televiziune.

Mirela Vaida a mărturisit că cel mai greu moment din cariera sa a fost atunci când emisiunea pe care o prezenta a fost scoasă de pe post. Era vorba despre „Totul pentru dragoste”, prin care erau prezentate diferite povești de viață interesante ale unor oameni. Din păcate, publicul nu a înțeles mesajul acestui proiect și audiențele au fost scăzute. Vedeta a declarat că a fost complet dezamăgită când cei de la Antena 1 au anunțat-o că nu va mai lucra acolo. Având în vedere că este aspru criticată pentru prezența Vulpiței și a lui Viorel în platoul Acces Direct, ea se declară nemulțumită de ipocrizia celor care aruncă vorbe grele la adresa ei, deși cele două personaje au un real succes și sunt urmărite de milioane de români.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

2 Comments

2 Comments

  1. Mihai

    2020-05-26T00:25:35+03:00 at 0:25

    Si unde este salariu? Ce titlu stupid si mincinos…dislake

    • Diana

      2020-06-04T21:55:18+03:00 at 21:55

      Așa este,nu spun nimic,dar te determina sa deschizi articolul și ei își iau banii.😡😠

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top