Connect with us
Nu mai este un mister! Ce salariu are Andreea Esca

Vedete

Nu mai este un mister! Ce salariu are Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Se bucură de un mare succes în cariera sa din televiziune de aproape trei decenii. Ea a prezentat constant Știrile Pro TV de la ora 19.00, chiar de la înființarea postului care i-a devenit a doua casă. Realizările sale sunt impresionante: a fost numită de două ori „Femeia anului”, a câștigat în fiecare an premiul pentru cel mai bun prezentator din România și a fost declarată cel mai bun om de televiziune. Cele mai mari curiozități pe care le-au avut fanii de-a lungul timpului au fost legate de salariul ei, dar acum misterul a fost elucidat.

Nu mai este un mister! Ce salariu are Andreea Esca

Andreea Esca este unul dintre cei mai de succes jurnaliști din România. Cei care îi urmăresc activitatea au fost mereu foarte curioși în legătură cu salariul pe care îl încasează Andreea Esca de la Pro TV. Conform unor date, salariul acesteia este unul impresionant, așa cum toată lumea se aștepta, având în vedere că este unul dintre cele mai apreciate personaje din televiziune.

Se pare că îndrăgita vedetă TV își încasează venitul lunar de la ProTV printr-o firmă pe care o deține, potrivit Impact.ro .Astfel, conform datelor care au fost făcute publice și în urma unui calcul matematic, s-a ajuns la concluzia că suma încasată de Andreea Esca este una mare, respectiv 5000 de euro lunar.Datele despre firma vedetei nu au fost făcute publice, ci doar încasările, conform informațiilor de la ANAF.

Declarația Andreei despre salariu

Andreea Esca a știut că salariul ei este un subiect controversat și niciodată nu a acceptat să dezvăluie ceva legat de sumele respective pe care le încasează. Ea a mărturisit că totul este confidențial și nici măcar nu contează, având în vedere că tot ceea ce face, face cu plăcere. Ea a precizat că banii pe care îi primește sunt rezultatul muncii ei, pe care angajatorul ei consideră că i se cuvin pentru serviciile prestate.

“Viața nu are sens fără întrebarea aceasta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să îl am și bănuiesc că este și rentabil în economia business ului în care activez, astfel încât toată lumea să meargă bine. Nu am fost niciodată preocupată de bani, întotdeauna fac lucrurile cu plăcere și emoție. Nu sunt motivată de partea materială, eu aș putea trăi și cu puțini bani”, a declarat Esca, recent.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top