Connect with us
Oana Roman, de nerecunoscut! Ce va zice Iulia Albu

Vedete

Oana Roman, de nerecunoscut! Ce va zice Iulia Albu?

Scandalul dintre Oana Roman si Iulia Albu este de notorietate. Sora creatoarei de moda Catinca Roman nu a primit pozitiv criticile pe care Iulia Albu i le-a adresat de-a lungul timpului. Fashionista s-a legat in repetate randuri de hainele pe care le-a ales Oana Roman pentru diferite ocazii, comentandu-i si aspectul fizic.

Oana Roman a postat in urma cu o ora doua fotografii pe contul personal de Facebook, in care isi anunta fanii ca se pregateste de nunta. Vedeta a publicat imaginile neretusate in vreun program de tip Photoshop machiata doar la ochi. Vezi mai jos imaginile. Oare ce va comenta Iulia Albu de data aceasta?

Andreea Marin, UMILITA de OANA ZAVORANU! Ce a putut sa spuna

Scandal dupa alegerea lui Tudy ca viceprimar. Ce spune Clotilde Armand

oana roman-1

oana roman-2

Un conflict vechi, plin de replici spumoase

Esti frumoasa, dar te uratesti. Nu iti sta bine cand esti atat de aroganta. Tu esti studenta in anul trei, la o facultate de stat in Romania. Ca tine sunt multi. Tu n-ai nicio valoare in acest domeniu.”, i-a spus Oana Roman Iuliei Albu la un moment dat in emisiunea Wowbiz.

„Inainte sa vorbim, da-ti cerceii aia jos ca ma oripileaza. Uite, ai ruj pe nas.”, i-a replicat Iulia Albu imediat. „Tu esti pe langa mine. Esti irelevanta. Tu ai minima educatie? Tu poti lasa oamenii sa vorbeasca? Pe mine ma enerveaza ca lumea vorbeste despre moda si habar n-are despre ea.” i-a mai spus in trecut Iulia Albu in aceeasi emisiune.

Oana Roman este o cunoscuta vedeta de televiziune. Fiica fostului premier al Romaniei, Petre Roman, a prezentat numeroase emisiuni tv in ultimii ani devenind tot mai populara in showbiz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top