Connect with us
Pierdere mare pentru muzica populară. A murit Corin Dobrinescu

Vedete

Pierdere mare pentru muzica populară. A murit Corin Dobrinescu

Cunoscutul interpret de muzică populară Corin dobrescu a murit după ce a fost lovit de o mașină, pe raza localității Horezu. Vestea a venit ca un șoc pentru apropiați, dar și pentru fanii care îi îndrăgeau muzica.

Corin Dobrinescu s-a stins călcat de mașină

Din nefericire bărbatul a traversat neregulamentar, iar momentul a fost surprins li de camerele de supraveghere din preajmă. Acesta nu era singur, ci însoțit de mai multe persoane când s-a petrecut tragedia.

“Astăzi, 22 mai a.c., în jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier grav. Un pieton a fost lovit de o dubă și, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat”, au precizat autoritățile locale.

Se pare că interpretul de muzică populară a traversat intițal în siguranță, dar când a ajuns pe partea celaltă la șoselei s-a răzgândit și a decis să treacă înapoi. Atunci tragedia nu a mai putut fi evitată, pentru că o dubă venea cu viteză mare pe șosea, iar șoferul nu a mai putut să evite pietonul.

Șoferul a fost testat pentru alcoolemie, iar conform informațiilor furnizate de autorități, acesta nu consumase alcool.

Martorii au sunat rapid la srviciul de urgență, iar la fața locului au sosit mai multe echipaje de itnervenție. Deși medicii au făcut tot posibilul să îl resusciteze, Corin Dobrinescu nu a mai putut fi ținut în viață.

Corin Dobrinescu avea 54 de ani și era absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universitații din Pitești. Acesta a terminat și Școala de Arte si Meserii din Sibiu – secția canto popular, solist vocal.

Era membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

“Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană.

Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată”, a transmis și Centrul Creației Vâlcea, după tragedie.

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top