Connect with us

Vedete

Prima fotografie cu băiețelul Laviniei Pârva și a lui Ștefan Bănică

Lavinia Pârva și soțul ei Ștefan Bănică au devenit părinții unui băiețel în luna mai a acestui an. Cei doi au încercat să își ferească copilașul de ochii lumii, însă de curând Lavinia a potsta o fotografie cu micuțul pe contul ei de pe o rețea de socializare.

Prima fotografie cu băiețelul Laviniei Pârva și a lui Ștefan Bănică

Lavinia Pârva a decis în sfârșit să posteze o fotografie cu băiețelul ei. Deși încă nu este pregîtită să îi arate chipul, ea a postat o imagine emoționantă cu puiuțul care o ține de mână. Este prima poză cu fiul său pe care artista o arată fanilor și aceștia sunt de-a dreptul încântați.

Citește și: Divorț bombă în showbiz! Un multimilionar celebru se desparte de soția sa

Prima fotografie oficiala cu baietelul Laviniei Parva si a lui Stefan Banica

Prima fotografie oficiala cu baietelul Laviniei Parva si a lui Stefan Banica

Soția lui Ștefan Bănică a trecut printr-o perioadă grea în timpul sarcinii, când toată lumea o critica pentru kilogramele în plus. Lavinia Pârva a fost aspru criticată pe rețelele de socializare pentru că a luat foarte multe kilograme în sarcină. Ea a primit foarte multe comentarii răutăcioase în timpul sarcinii, însă nu s-a lăsat afectată. Vedeta a dat o lecție tuturor gurilor rele și a revenit la o siluetă de invidiat. Acum este o mămică mândră și foarte frumoasă. Fanii ei sunt de aceeași părere și o felicită în mod constant pe conturile ei de Instagram și Facebook.

Citește și: Ipostaze tandre între Bianca Drăgușanu și Mario Iorgulescu, fotografiile te lasă fară cuvinte

Lavinia Pârva a vorbit acum puțin timp despre copilașul ei într-o emisiunea televizată și a povestit că se simte foarte bine! „Sunt foarte bine, sunt într-o perioadă foarte frumoasă a vieții mele. A fost ceva sublim când l-am luat prima oară în brațe  Am avut emoții mari când am ajuns acasă cu el. Am noroc de un copil foarte bun și cumințel. Cred că va avea mult umor”, a precizat artista care este căsătorită cu Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Anna Lesko l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei! Care este adevăratul motiv

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Batar-Grigore Gheorghe

    2019-09-18T18:13:14+03:00 at 18:13

    JENANTI ! iata de ce afirm aceasta ::Prima fotografie cu băiețelul Laviniei Pârva și a lui Ștefan Bănică ; agramata trebuia sa scrie „AL LUI STEFAN BANICA ” …. Rusine sa va fie, siluitori ai limbii romane !! gheorghe batar-grigore, pensionar, rm. valcea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top