Connect with us
Retragere de la Pro TV. Amalia Enache a reactionat pe Facebook

Vedete

Retragere de la Pro TV. Amalia Enache a reactionat pe Facebook

Prezentatoarea Amalia Enache a anuntat miercuri seata ca s-a retras de la pupitrul stirilor de noapte de la Pro TV, unde a fost alaturi de colegul Cristian Leonte timp de sapte ani. Vedeta a trebuit sa ia aceasta decizie pentru ca se apropie un moment foarte important pentru viata ei de familie. Amalia Enache a intrat in concediu si se pregateste sa aduca pe lume o fetita pe care o va boteza Alma. De asemenea, dupa ce va naste, prezentatoarea Pro TV se va dedica cresterii copilului, ceea ce inseamna ca pauza poate dura cel putin un an sau doi. La ultimul jurnal de stiri, Amalia Enache a primit bomboane si flori de la Cristian Leonte.

In acelasi timp, ceilalti membri ai echipei stirilor de noapte au imbratisat-o si i-au urat sa aiba o nastere cat mai usoara. Impresionata de gesturile acestora, Amalia Enache le-a multumit tuturor intr-o postare pe pagina ei de Facebook: „Flori impachetate in Salutul-editorial pe care il scriem de sapte ani si jumatate de cand prezentam seara de seara impreuna stirile Noptii si bomboane Duet. Surpriza mea de aseara, inainte de concediul mai lung ce ma asteapta, de la colegul meu cel impecabil, Cristian Leonte.

Citeste si: Dragos Bucurenci prezinta „Supravietuitorul” de la Pro TV

Inna la Vocea Romaniei Junior. Afla ultimele detalii ale mutarii de la PRO TV

Nu cred sa existe jurnalist cu o mai mare stapanire de sine si luciditate, in orice situatie, si va garantez ca orice cuvant veti auzi rostit de el, e bine cantarit si orice informatie, chiar cand arde lumea, e foarte, foarte bine verificata. N-am avut niciodata emotii cand am fost cu el, pe vreo scena sau la stiri, datorita stapanirii lui de sine si nu mi-am curatat niciodata masina de zapada; o gaseam noaptea, dupa stiri, cand sa plec acasa, gata curatata de el. Pe curand!”

Amalia Enache are 39 de ani si in luna iunie a dezvaluit cum este experienta de viitoare mamica, intr-un interviu pentru click.ro. „Sunt una dintre femeile informate si educate ale vremurilor noastre, imi doream mult un copil si eram prin urmare in asteptare, atenta la semne. Desi eu aveam deja un fel de certitudine, am facut un test de sarcina, iar cand am vazut rezultatul, am simtit ca am in fata ochilor cea mai frumoasa „stire” din toata viata mea. Apoi, tot in acord cu vremurile, am urmat mereu recomandarile medicului pentru reconfirmari ca totul decurge bine. E un calendar al testelor care le e recomandat tuturor femeilor insarcinate, pe parcusul intregii sarcini”, a spus Amalia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top