Connect with us
Selly se confruntă cu probleme de sănătate. Vloggerul a dezvăluit de ce boală suferă

Vedete

Selly se confruntă cu probleme de sănătate. Vloggerul a dezvăluit de ce boală suferă

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți și de succes vloggeri ai momentului. Este urmărit de oameni de toate vârstele și se apropie cu pași repezi de 3 milioane de urmăritori pe canalul său de YouTube, unde are o activitate mare și se bucură de cifre impresionante la vizualizări și aprecieri. El abordează teme de actualitate și are mare lipici la tinerii care se identifică în ceea ce le transmite. Ceea ce nu mulți știu sunt problemele de sănătate cu care acesta se confruntă și despre care a vorbit de curând într-o postare de pe o rețea de socializare.

Selly se confruntă cu probleme de sănătate. Vloggerul a dezvăluit de ce boală suferă

Selly nu și-a ferit deloc viața personală de ochii lumii și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă. La fel a făcut și acum, când le-a dezvăluit acestora că se confruntă cu probleme mari de sănătate, mai exact o hernie de disc. Deși boala aceasta nu este specifică vârstei lui, se pare că Selly este afectat de ea. Nu a precizat exact motivul pentru care s-a ajuns aici, spunând într-un InstaStory doar că merge la kinetoterapeut pentru tratament.

Deși are o viață agitată și este mai mereu ocupat cu filmările și alte proiecte, acesta a vrut să le arate celor care îl urmăresc că sănătatea lui este mai presus de orice și nu o neglijează deloc. Nu a vrut să-și sperie urmăritorii și nu a oferit prea multe detalii, ci doar le-a atras atenția că orice ar face, niciodată nu ar trebui să lase sănătatea pe ultimul loc.

”Sănătatea nu trebuie lăsată pe ultimul loc. Chiar acum mă duc la kinetoterapie. Fac frumos o ședință de kinetoterapie pentru spatele meu cu hernie, super. Și după ce fac asta, îmi continui ziua mea aglomerată.”, a spus Selly, pe contul său de socializare, într-un InstaStory.

Selly, pe nunele său real, Andrei Șelaru, a fost interesat încă de mic de TV, de felul în care se schimbă unghiul, perspectiva etc, de aici și pasiunea pentru video. El a început să filmeze de mic, iar la 18 ani avea deja primul milion de vizualizări și banii veneau în conturile sale. În prezent cochetează și cu muzica și se bucură de un real succes în mediul online, fiind unul dintre cele mai influente personaje.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top