Connect with us
SOC! Ce i-a facut Zavoranca lui Tudy in urma cu putin timp

Vedete

SOC! Ce i-a facut Zavoranca lui Tudy in urma cu putin timp

Oana Zavoranu i-a pus gand rau viceprimarului Tudy. Nici nu bine s-a bucurat omul ca a fost ales viceprimar al Capitalei, caci vedeta a inceput o campanie fara precedent in mediul online. Zavoranca il numeste pe Tudy „‪#‎UigabaL” (a se citi invers acest cuvant) si mobilizeaza lumea impotriva liberalului.

„Haideti sa nu ne lasam prostiti de „‪#‎UigabaL‬”, care se vede mare sef la Primaria Capitalei!
‪#‎Semnati‬ ‪#‎Va‬ ‪#‎Rog‬ Petitia Online si Lasati comentariile voastre, tot pe pagina mea. Va multumesc Anticipat pentru incredere si sprijin, ‪#‎OANA‬ ‪#‎ZAVORANU‬”, a scris in urma cu putin timp pe Facebook actrita.

Zavo demasca ce mai facea viceprimarul Tudy prin bai si WC-uri publice!

Scandal dupa alegerea lui Tudy ca viceprimar. Ce spune Clotilde Armand

Petitia de demitere a lui Tudy a strans peste 330 de semnaturi pana la aceasta ora. Oana Zavoranu este cap de lista si duce o campanie virulenta impotriva noului viceprimar. Ce este si mai interesant, conform paginii unde se strang semnaturile pentru demiterea lui Tudor Ionescu, este ca si partenerul Oanei, Ashraf, se numara printre semnatari. Dovada, mai jos!

tudy-1

Tudy a devenit cunoscut in urma cu cativa ani din cauza unor videoclipuri neortodoxe pe care i le trimitea Oanei Zavoranu pe vremea cand aceasta era casatorita cu Pepe. Presa mondena scrie ca Oana l-a inselat pe Pepe cu Tudy si, pentru a dovedi ca ii era fidel, a publicat videoclipurile cu actualul viceprimar masturbandu-se in semn ca ea tot timpul l-a refuzat si el a fost cel care a insistat ca cei doi sa se vada.

In cele din urma, Oana a recunoscut voalat ca ar fi avut o idila cu frumosul viceprimar. Daca vrei sa vezi imaginile care l-au facut celebru pe Tudy si ai peste 18 ani, da click AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top