Connect with us
Viviana Sposub, clipe de groază. Iubita lui George Burcea a fost la un pas de tragedie

Vedete

Viviana Sposub, clipe de groază. Iubita lui George Burcea a fost la un pas de tragedie

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai controversate cupluri ale acestui moment. Cei doi s-au întâlnit la emisiunea Ferma și s-au îndrăgostit, rămânând chiar și acum împreună, după ce au ieșit din competiție. Cei doi susțin că iubirea lor este una adevărată și va rezista. Deși Viviana este acum fericită, trăiește în suflet cu o mare dramă din copilărie, care a marcat-o considerabil. Ea ar fi fost chiar la un pas de moarte.

Viviana Sposub, la un pas de moarte

Viviana Sposub, actuala iubită a lui George Burcea, a devenit cunoscută după participarea la Ferma. Viviana este apreciată pentru frumusețea ei, dar și pentru atitudinea plină de farmec și pozitivism. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și emană multă fericire, puțini știu că în sufletul ei se ascunde o mare durere, cu care a rămas încă din copilărie.

Celebra Viviana Sposub a vorbit despre un incident durerors, care a marcat-o pe viață. Deși este foarte fericită când se gândește la copilărie și mărturisește că are amintiri frumoase din acea perioadă, își amintește cu durere în suflet și de momentul când a fost la un pas de moarte. La vârsta de 18 ani, fosta prezentatoare TV a suferit un accident de ATV. Experiența a marcat-o atât psihic, cât și fizic. După accident, a rămas cu răni grave pe tot corpul, inclusiv pe față.

Din acest motiv, Viviana și-a dorit ca meseria pe care o va practica să o accepte indiferent de modul în care arată, cu semne sau fără. Astfel, a renunțat să mai urmeze Conservatorul, spre fericirea tatălui său, și s-a axat pe televiziune, având acum o carieră de succes.

„După accident, am stat o perioadă bună de timp la pat, pentru că nu puteam să merg, iar tot corpul și mai ales fața erau pline de răni. Acela a fost momentul în care am realizat cât de efemer este totul, inclusiv frumusețea exterioară. Privindu-mă în oglindă, mi-am spus că nu vreau ca profesia mea să aibă nicio legătură cu felul în care arăt. Am vrut să știu că am o meserie pe care să o pot practica, chit că trupul meu suferă diferite modificări.”, a declarat Viviana Sposub.

Viviana și George Burcea sunt împreună deja de câteva luni și relația lor a evoluat serios. Cei doi se înțeleg foarte bine, locuiesc împreună și au planuri mari de viitor.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top