Connect with us
Vlăduța Lupău trece prin momente grele. A decedat o persoană dragă

Vedete

Vlăduța Lupău trece prin momente grele. A decedat o persoană dragă

Celebra cântăreață Vlăduța Lupău trec eprin clipe foarte grele după ce o persoană dragă din viața ei a decedat într-un accident rutier. Vlăduța a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare și fanii i-au dat foarte multe mesaje d eîncurajare.

Vlăduța Lupău este în doliu, după ce i-a murit o persoană foarte dragă

Ziua de azi a început cu o veste foarte tristă pentru Vlăduța Lupău. Ea i-a anunțat și pe fanii ei că trece prin momente dificile după ce mama unui bun prieten al ei a decedat în urma unui crunt accident rutier.

„Azi dimineață am primit o veste tulburătoare și anume mama unui bun prieten s-a stins din viață într-un accident rutier…Veșnică pomenire”, este mesajul postat de cântăreață pe rețelele de socializare.

Se pare că acest eveniment a marcat-o profund pe Vlăduța Lupău, care a postat alături de această veste tristă și un mesaj foarte emoționant despre lucrurile care sunt cu adevărat importante în viețile noastre. Ea i-a sfătuit pe fani să aprecieze mai mult sănătatea, viața și lucrurile frumoase care li se întâmplă zi de zi, pentru că viața este foarte imprevizibilă și nu știi niciodată ce îți poate oferi sau când poate lua sfârșit.

„Mi-am dat seama care sunt cu adevărat greutățile și necazurile în această lume și în această viață! Mi-am dat seama că suntem lăsați pe pământ și nu știm când plecăm…într-o clipă Dumnezeu ne cheamă la el…și atunci nu se mai poate schimba nimic!

Mi-am dat seama că răutățile oamenilor sunt prea mari și făcute în mod gratuit…de ce?! Viața e scurtă, viața se termină fix când nu ne așteptăm… și pe urmă rămân regretele.. inutile! Mi-am dat seama că atât eu, cât și multă lume am auzit că s-a plâns în acest an… de ce?! Pentru că uite…noi suntem sănătoși și suntem TOȚI”, a mai scris celebra artistă pe contul ei de Facebook.

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top