Connect with us
Vulpița și Viorel își aduc fetița la București. Cum au ajuns la o înțelegere

Vedete

Vulpița și Viorel își aduc fetița la București. Cum au ajuns la o înțelegere

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. De când au venit la București, fetița lor de patru ani se află în grija bunicilor paterni, iar aceasta nu și-a mai întâlnit de multă vreme părinții. Astfel, Veronica a decis să o aducă la București.

Vulpița și Viorel își aduc fetița la București. Cum au ajuns la o înțelegere

Chiar dacă s-a demonstrat că Viorel nu a agresat-o pe Veronica, aceasta a decis să plece din apartamentul în care a stat cu el în ultimele luni. Se pare că tânăra din Blăgești l-ar fi lăsat singur pe Viorel și a decis să plece de acasă. Ea a mărturisit că s-a săturat de geloziile soțului său care o acuză de infidelitate, mai ales de când în viața ei a apărut și Rafaelo, alături de care se bucură de un mare succes în plan muzical.

Totuși, Veronica s-a gândit să îi mai dea o șansă soțului ei, însă doar cu o condiție: să o aducă pe fetița lor la București. Ea i-a propus lui Viorel să o ia pe cea mică alături de ei începând de săptămâna aceasta, dacă vrea să îl ierte și să fie din nou o familie. Viorel a fost de acord cu propunerea soției sale, însă i-a impus și el, la rândul lui, să vină prima dată acasă și apoi o va aduce pe micuță.

„Să vedem, nu pot să fac așa ceva până nu te văd pe tine acasă. Dacă te văd cu bagajul, atunci aduc fata, dacă nu, nu!”, a declarat Viorel.

Faima și programul încărcat de la emisiunea la care apar patru zile pe săptămână i-a făcut pe Vulpița și Viorel să își lase fetița în grija bunicilor și să nu o mai viziteze. Audiența i-a îndepărtat de satul în care locuiau și succesul de care se bucură le dă motive să rămână în continuare la București. Conform unor surse, fetița ar fi foarte afectată de plecarea părinților ei și la început i-a fost greu să se acomodeze cu situația.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. VP

    2020-07-01T16:26:48+03:00 at 16:26

    Cine-s aceste 2 figuri ?
    Am auzit de ele ca mai vorbesc oamenii educati ca apar la Antena 1. Dar totusi cine sunt si ce reprezinta de au ajuns si in presa ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top