3 previziuni șocante ale lui Tesla: Despre una se spune că s-a înfăptuit deja

21.05.2015
3 previziuni șocante ale lui Tesla: Despre una se spune că s-a înfăptuit deja

Nikola Tesla s-a născut în 1856 în Croația, deși susținea despre el că este sârb. Acesta a murit în anul 1943 în Statele Unite ale Americii, iar lumea îi este recunoscătoare și astăzi pentru descoperirile sale în lumea roboticii, ingineriei nucleare, a curentului alternativ, pentru care a purtat un război cu Edison numit de presa vremii „războiul curenților”.

Nikola Tesla a lăsat în urma sa o serie de preziceri, bazate pe volumul mare de informații pe care îl avea și pe geniul caracteristic:

1. VOR PUTEA FI PRODUSE CUTREMURE ARTIFICIALE
Nikola Tesla a reușit să rupă un atom în laboratorul său și să creeze o armă care cauzează vibrații seismice. De aici a apărut și teoria potrivit căreia, marile cutremure din ultimii ani au fost de fapt provocate prin tehnologia HAARP. Se spune că programul de cercetare HAARP folosește geniul lui Tesla, provocând de la schimbări climatice (modificarea locală a climei pe planetă) la cutremure devastatoare.

2. OMUL VA PUTEA ÎNVIA!
Nikola Tesla era perfect convins că oamenii nu mor niciodată, ci se transformă. Și asta deoarece fizicianul susținea că ființa umană este făcută din energie electrică, omul în sine fiind o energie electrică. „Totul este lumină. Și nu uitați: nimeni nu moare, ci se transformă în lumină. Adică, particulele de lumină revin la starea lor inițială”, spunea Tesla într-un interviu acordat în anul 1915, scrie aetheforce.com.

3. PĂMÂNTUL VA DEVENI AL DOILEA SOARE
Tesla credea că există suficientă energie electrică pentru luminarea în integralitate a Pământului. Tesla a declarat în interviul amintit mai sus din 1915 că, deși a eșuat planul de a lumina întreaga planetă, acest lucru va fi posibil. „ Omenirea nu este gata pentru ceva măreţ. În Colorado Springs am străpătruns pământul cu electricitate. De asemenea, putem obţine electricitate din celelalte energii, cum ar fi energia mentală pozitivă. Ea se află în muzica lui Bach sau Mozart sau în versurile de poeți mari. În interiorul Pământului, există energie de bucurie, pace și dragoste. Am petrecut ani în căutarea modului în care această energie ar putea influența oamenii. Frumusețea și parfumul de trandafir poate fi folosit ca medicament, iar razele soarelui ca aliment.”, a mai precizat Tesla acum 100 de ani.