Connect with us

Stil

5 animale despre care credeai ca sunt vegetariane dar TE-AR MANCA SI PE TINE

Natura nu se opreste din oferit surprize. Despre anumite animale avem impresia ca sunt inofensive, ca sunt vegetariene si chiar ne-am putea juca cu ele.

1. CERBUL SI CAPRIOARELE
Nu te lasa pacalit de Bambi. Cerbii sunt animale feroce si au capacitatea de a se confrunta cu animale mult mai mari decat ei, cum este bizonul, asta datorita coarnelor cu care ataca. Cerbul mananca pesti, iepuri si alte rozatoare, adica chiar animale din specia lui.

CITESTE SI: 5 OBICEIURI STRANII DE PASTE DIN LUME

2. VACA
Vacile par destul de blande insa au o putere foarte mare. Si nu vorbim aici despre vaca nebuna care se dezlantuie din cauza bolii Ceutzfeldt-Jakob ci de vacile comune. Nu de multe ori s-au vazut vaci care atacau puii si gainile si le bagau in gura, dupa care mugeau a satisfactie.

3. HIPOPOTAMUL
Pot ucide o caprioara atacandu-le jugulara in doar 30 de secunde. Hipopotamul a fost surpins mancand hoitul altor animale, inclusiv alti hipopotami.

4. ANTILOPA AFRICANA
Cunoscuta si sub denumirea de duiker, antilopa africana este un mamifer care mananca reptile mici si hoiturile celorlalte animale, inclusiv alte antilope moarte.

5. OAIA
Oaia este un animal foarte pasnic, insa in ultima vreme, din cauza invadarii spatiului animalelor de catre oameni, oile au incepu sa fie tot mai agresive.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top