Connect with us
telefonul mobil-31082015

Stil

5 motive care te vor convinge ca telefonul mobil este cea mai nociva inventie din istorie

Telefonul mobil este in prezent unul dintre obiectele indispensabile omului modern. Dar trebuie sa tinem cont de faptul ca nicio alta inventie din istorie nu a fost mai intruziva in viata omului.

Iata care sunt principalele motive pentru care telefonul mobil este considerat un inamic al omului si o inventie nociva in ziua de astazi.

1. Distrugerea relatiilor interumane

Primul, si poate cel mai important aspect, este faptul ca de cand au aparut telefoanele mobile oamenii au inceput sa comunice fata in fata mult mai rar. Multi dintre ei dezvoltand diverse fobii ce au legatura cu intalnirile interumane.

CITESTE SI: CREZI CA ITI INCARCI CORECT TELEFONUL? IATA GRESEALA PE CARE O FACEM CU TOTII

2. Principala cauza a accidentelor rutiere

Este cunoscut in intreaga lume faptul ca telefonul mobil a devenit in prezent principala cauza a producerii accidentelor rutiere.

3. Provoaca in multe cazuri cancer

Undele EMF ale telefoanelor mobile sunt principalul responsabil pentru o multime de variatii de cancer de care sufera in prezent oamenii de pe tot globul.

4. Controlul fara acordul tau

Anumite telefoane mobile din diverse tari, in special smartphone-urile, ofera Guvernelor platforme speciale prin intermediul carora oamenii pot fi spionati.

5. Ineficienta in anumite zone

Este imposibil sa nu ti se fi intamplat macar o data sa mergi intr-o destinatie unde sa nu ai semnal la telefonul mobil. Oricat de frumoasa ti se va parea vacanta respectiva, faptul ca nu poti sa iti suni familia si rudele pentru a le da de veste ca esti bine, iti strica buna dispozitie.

Tu ce parere ai despre telefonul mobil?

Sursa foto: stiri-telefoane.mobilissimo.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top