Connect with us
masina-04082015

Stil

Ai grija atunci cand pleci cu masina in concediu! Aceasta este inselatoria momentului in Romania

De cele mai multe ori alegem sa plecam in concediul de vacanta cu masina. Din pacate in prezent pe drumurile din Romania exista o multime de hoti care apeleaza la o noua tactica de furt.

Daca te-ai hotarat sa pleci in concediu cu masina trebuie sa stii care este noua moda a hotilor din Romania. Inselaciunea se desfasoara de cele mai multe ori in benzinarii sau in parcarile publice.

Indiferent daca circuli cu masina pe autostrada, pe drumuri nationale sau europene aceasta inselatorie este mai nou la moda in Romania. De cele mai multe ori te vei intalni cu acest tip de scenariu:

CITESTE SI: CE LUCRURI RELE ȚI SE POT ÎNTÂMPLA ÎN VACANȚĂ. MAJORITATEA ROMÂNILOR ÎNTÂMPINĂ PROBLEMA DE LA PUNCTUL 2

Mergi pe drum si vezi la un moment dat o masina cu numere straine parcata pe partea dreapta a carosabilului. Langa masina un barbat si o femeie care gesticuleaza agitati sa opriti masina pentru ca ceva li s-a intamplat.

Ca un bun cetatean ce esti, probabil ca vei cadea in plasa. Ce urmeaza mai departe depinde de situatie si de modul de abordare al hotilor. Fie iti cer curent de la motorul masinii tale, fie iti cer telefonul mobil sub pretextul ca nu mai au baterie, fie iti spun sa ii lasi cu masina putin mai departe.

CITESTE SI: CUM SĂ RĂMÂI LA SUPRAFAȚA APEI ÎN CAZ DE ÎNEC

De cele mai multe ori, atunci cand esti ocupat sa ii ajuti, hotii iti vor sustrage prtofelul si alte bunuri pe care ei le considera valoroase si pe care le gasesc la indemana in masina ta.

Cel mai indicat este sa nu opresti masina in locuri publice pentru ca poti deveni o tinta sigura. Mergi linistit in vacanta si nu lasa pe nimeni si nimic sa te opreasca din drum.

Sursa foto: panzerains.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top