Connect with us
Momente de panică pentru o femeie. Ce a găsit la mânerul mașinii avea să o marcheze pe viață

Externe

Momente de panică pentru o femeie. Ce a găsit la mânerul mașinii avea să o marcheze pe viață

Mulți dintre noi ne confruntăm cu mai multe frici și descoperim asta în timp. Unii au fobie de animale, alții de întuneric sau de spațiile închise, sau chiar de alți oameni. Una dintre cele mai întâlnite frici este cea de păianjeni. Unii dintre noi ne imaginăm chiar că sunt la orice pas și trăim mereu cu teama că unul ne-ar putea ataca. O femeie a avut parte de o experiență traumatizantă chiar atunci când voia să se urce în mașină.

La un pas de tragedie cu… un păianjen

O femeie din Australia a mers în oraș pentru a rezolva mai multe probleme. Nu se gândea că, la întoarcerea la mașină, se va trezi cu o surpriză extrem de neplăcută chiar la mâner.

Imediat după ce a terminat toată treaba, s-a îndreptat grăbită către mașină. Spre surprinderea ei, când s-a uitat rapid la mânerul mașinii, era o vietate mai puțin plăcută: un păianjen uriaș, care parcă se pregătea să acționeze. Inițial, ea a crezut că este o grămadă de omizi păroase, însă era o târâtoare mare.

Ea a mărturisit că a fost la un pas de leșin, însă norocul ei a fost că a observat la timp ce se petrece cu mașina ei. Din cauza acestei experiențe, ea nu a mai condus de la nefericitul eveniment, de teama că ar putea întâmpina din nou un păianjen.

Ea a împărtășit experiența cu prietenii de pe Facebook, iar aceștia au reacționat imediat. Ea nu se teme, de fapt, de aceste insecte, însă s-a speriat că a fost luată prin surprindere.

„Am crezut că sunt omizi păroase la început. Nu mi-am mai folosit mașina de o săptămână. Îmi plac păianjenii, dar sunt sigură că aș avea nevoie de o lenjerie nouă dacă aș fi pus mâna acolo acolo fără să știu.”, a scris femeia alături de fotografie.

O situație extrem de ciudată are loc și în Brazilia an de an, vara. Mii de astfel de insecte par să acopere cerul sub privirile îngrozite ale martorilor. Specialiștii îi liniștesc pe oameni, explicând că este vorba de un fenomen obișnuit, numit „ploaia de păianjeni” sau „părul îngerilor”, din cauza pânzelor fine, aproape invizibile pe care această specie de păianjen le ţese. Acest fenomen face să pară că vietățile zboară și coboară din cer.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top