Connect with us

Stil

Aloe vera – Ingredientul minune pentru un păr sănătos și o piele perfectă

Aloe vera este ingredientul minune pentru un păr sănătos și o piele perfectă. Gelul de aloe are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului.

Pentru un păr sănătos amestecați gelul dintr-un aloe vera cu mixerul, până devine lichid. Aplicați-l apoi pe păr și lăsați-l să acționeze toată noaptea.  Acoperiți părul cu un prosop sau o mască de duș.

Aloe vera ajută la creșterea părului. Îl hidratează și acționează ca un balsam. Utilizarea regulată reduce mătreața și menține scalpul sănătos. Aloe a fost utilizat în tratamentele împotriva căderii părului încă din vremea Egiptului Antic.

Pentru un ten perfect, trebuie să vă ungeți pe fața curată cu gelul din aloe. Lăsați-l să se usuce și îndepărtați-l cu apă călduță dimineața.

Aloe vera este folosit în multe tratamente pentru piele. Este eficient împotriva acneei, datorită proprietăților antiinflamatorii. Fiind bogat în vitaminele C și E, luptă împotriva îmbătrânirii pielii. De asemenea, menține pielea fermă și hidratată.

Aloe vera are efecte antibiotice, antiinflamatorii şi antiseptice

Aloe vera este una dintre plantele cu cea mai veche întrebuințare în îngrijirea și înfrumusețarea pielii.

Gelul de aloe vera are efecte antibiotice, antiinflamatorii şi antiseptice. Ajută la tratarea anumitor probleme ale pielii precum eczemele şi psoriazisul. Poate trata ciupiturile de insecte și alte reacții alergice. Dacă vrei să scapi de mâncărimi, folosește un gel cu aloe vera.

Gelul de aloe poate fi folosit ca “prim ajutor” în arsuri şi diverse leziuni, datorită efectelului dezinfectant şi accelerator al procesului de cicatrizare.

Citește și: Truc uimitor pentru păr: Și-a acoperit capul cu o folie de aluminiu, după ce a aplicat o mască făcută în casă

Planta aloe vera nu este deloc pretențioasă și o puteți crește acasă. Frunzele proaspete de aloe vera, tăiate direct de pe tulpina plantei, păstrează cel mai bine complexul nutritiv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top