Care este legătura dintre cafeaua preferată și personalitatea ta

04.12.2014
Care este legătura dintre cafeaua preferată și personalitatea ta

Nu, nu este vorba despre ghicitul în cafea sau boabe de cafea, ci despre legătura dintre psihologia consumatorului de cafea și tipul de cafea pe care o consumă. Psihologul Ramani Durvasula a realizat un studiu în Marea Britanie pe 1.000 de participanți, în urma căruia a descoperit ce fel de personalitate au băutorii anumitor tipuri de cafea.

CAFEA LATTE
Persoanele care consumă cafea cu lapte sau lapte cu cafea (depinde care compoziție este mai mare) au probleme cu stăpânirea nervilor și se concentrează cu greu asupra lucrurilor. Aceste persoane sunt suficient de slabe pentru a-și recunoaște greșelile și îi încurcă pe ceilalți din cauza slăbiciunii de caracter.

TU CE CAFEA PREFERI? ÎNCERACĂ DONCAFE CU AROMĂ DE SCORȚIȘOARĂ LA DOAR 15,49 LEI!

CAFEAUA NEAGRĂ
La polul oarecum opus se află băutorii de cafea neagră. Sunt tranșanți, taie și spânzură și dau cu pumnul în masă când au o părere contrarie majorității, pe care vor să o susțină cu orice preț. Le este teamă de schimbare și pot deveni vulnerabili în astfel de momente.

CAPUCCINO (ȘI PRODUSE ASEMĂNĂTOARE)
Perfecționiștii consumă capuccino. În special persoanele care au o muncă ce implică multă dibăcie și concentrare. Oamenii care beau constant capuccino au nervi de oțel și câștigă mereu un examen psihologic.

CAFEAUA INSTANT
Aceste persoane trec prin viață ca gâsca prin apă. În sensul în care vor totul de-a gata și se hotărăsc în ultimul moment despre ce anume vor să facă, atunci când deja este totul prea târziu.

CAFEA RECE/DULCE
Sunt cele mai imprevizibile persoane. Pot lua decizii înțelepte bazându-se doar pe instinct. Aceste persoane au șanse de a câștiga la Loto sau alte concursuri, chiar dacă nu au participat în viața lor. Totul stă în intuiția lor de aur.