Connect with us
copil

Stil

De ce contează al câtelea copil la părinți ești. Ce spune asta despre tine

Al câtelea copil la părinți ești? E o întrebare pe care ar trebui să ți-o spui pentru că asta definește caracterul unei persoane pentru că o poziționează încă din copilărie față de restul lumii. De exemplu, primul născut se comportă diferit de copilul unic, iar mezinul tinde să fie mereu dornic de afecțiune, în timp ce copilul cel mai mic este perfecționistul casei.

COPILUL UNIC
Copilul unic nu învață că trebuie să-și împartă dulciurile și jucăriile cu ceilalți, fapt pentru care se creionează o latură egoistă accentuată și în același timp un simț al răspunderii mai dezvoltat. Spre deosebire de persoanele care au frați, copilul unic nu are pe cine să dea vina dacă se întâmplă ceva. Copiii unici gândesc foarte mult iar acest lucru poate fi confirmat printr-o simplă verificare a listei geniilor și inventatorilor lumii.

CITEȘTE ȘI: CE FEL DE PERSOANĂ EȘTI ÎN FUNCȚIE DE FELUL ÎN CARE PRIVEȘTI

PRIMUL NĂSCUT
Are trăsături asemănătoare cu copilul unic, dar există mici diferențe. Spre deosebire de copilul unic, primul născut își asumă un oarecare aer de protector asupra celorlalți, deoarece este cel mai mare din familie. Mereu va sări în ajutorul fraților mai mici iar acest lucru îl învață să fie solidar și empatic în viață.

MEZINUL
Mezinul este prins la mijloc, și tocmai de aceea, cerșește mereu atenție. Cu toate acestea, știind cum e să fii prins la mijloc, acesta va reuși să admită anumite compromisuri în așa fel încât să evite confruntările în familie. Este un bun negociator și de obicei face pace între fratele mai mic decât el și cel mai mare.

ULTIMUL NĂSCUT/ COPILUL CEL MAI MIC
Aici avem tipul perfecționistului. Este sufletul petrecerii și știe să se facă iubit fără a face mare lucru. Este totodată perfecționist și muncitor, înțelegător cu cei din jur. Este extrovertit și spune mereu ce are în cap, chiar dacă acest lucru poate atrage consecințe negative.

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top