Connect with us
Ce filme și seriale vor apărea în luna ianuarie pe Netflix. Surprize pentru toți utilizatorii

Stil

Ce filme și seriale vor apărea în luna ianuarie pe Netflix. Surprize pentru toți utilizatorii

Netflix este unul dintre cele mai celebre servicii de difuzare online, care cuprinde filme celebre ale momentului, serialele favorite ale oamenilor și alte producții interesante. Platforma aduce mereu surprize mari pentru toți utilizatorii și la fel face și la început de an. O mulțime de noutăți pot fi accesate de fanii Netflix din luna ianuarie, cele mai în vogă filme.

Surprize noi pe Netflix

Pentru luna ianuarie, Netflix a pregătit o mulțime de filme și seriale noi pentru pasionații de acest domeniu. Printre acestea se numără și: The Dig, o dramă istorică, ce-i are în prim-plan pe Lily James, Carey Mulligan, Johnny Flynn, Ralph Fiennes.

O altă surpriză este Pieces of a Woman, de la producătorul executiv Martin Scorsese, cu Vanessa Kirby și Shia LaBeouf. Povestea aduce în atenția noastră doi tineri îndrăgostiți care urmează să devină părinți, însă nu-și dau seama că viața lor va fi schimbată complet de o tragedie.

Din 2 ianuarie putem urmări Asphalt Burning, iar câteva zile mai târziu, pe 8 ianuarie, Netflix ne aduce filmul Stuck Apart, care are un subiecte foarte interesant.

The Heartbreak Club apare pe 14 ianuarie și prezintă o poveste de iubire care, însă, se va dovedi a fi ceva fals, care nu durează mult și aduce doar probleme.

Un documentar foarte interesant, care apare luna aceasta pe Netflix, este Surviving Death, ce se bazează pe povești de viață reale, despre experiențe până la limita morții. Personajele explică chiar și ce se întâmplă după moarte, verifică și tu dacă ești interesat.

Lupin este o producție franțuzească inspirată din aventurile lui Arsène Lupin, hoțul gentilom care vrea să-și răzbune tatăl căzut pradă hoțiilor unei familii bogate.

Daughter from another mother este un serial nou, ce poate fi urmărit din 20 ianuarie pe Netflix. Acesta prezintă povestea a două femei care formează o familie ciudată, care descoperă că le-au fost schimbați la naștere copiii.

Din 21 ianuarie apare și cel de-al cincilea sezon din Riverdale. În aceeași zi apare și sezonul patru din Call me agent, un alt serial foarte celebru.

Tot în această lună putem viziona și Fate: The Winx Saga, un serial cu o zână care vrea să ducă o viață normală, cu iubire și prietenii, dar care se lovește de problemele pe care i le provoacă puterile ei magice.

Din seria Netflix pentru copii și familie, în Ianuarie 2021 vom putea viziona:

  • Carmen Sandiego – sezonul 4 din 15 ianuarie;
  • Hello Ninja – sezonul 4 din 19 ianuarie;
  • Jurassic World: Champ Cretaceous: sezonul 2 din 22 ianuarie.

Alte seriale noi pe Netflix în Ianuarie 2021 care speră că vor avea mare succes:

  • Blown Away: Sezonul 2 din 22 ianuarie;
  • Snowpiercer: Sezonul 2 din 26 ianuarie;
  • The Uncanny Counter – serial nou din 31 ianuarie;
  • 50M2 – sezon nou în curând;
  • Bonding – sezon nou în curând; Cobra Kai – sezonul 3 în curând;
  • The Netflix Afterparty – în curând.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top