Connect with us

Stil

Ce nu ar trebui sa postezi pe FACEBOOK in preajma Sarbatorilor pentru a nu deveni o tinta pentru hoti

In perioada sarbatorilor, multe persoane au tentatia de a posta pe Facebook informatii personale pentru a fi vazute de prieteni. Exista insa si date pe care nu ar trebui sa le publici, pentru a nu cadea prada jafurilor.

Iata cateva postari pe care ar fi de preferat sa le eviti in perioada Sarbatorilor de Iarna

1. Parasirea casei

Este indicat sa nu postezi pe Facebook informatii leagate de plecatul de acasa. Casa ta ar putea deveni o tinta pentru talhari daca anunti pe o retea de socializare ca o lasi nesupravegheata.

2. Locul in care te afli

Este bine sa eviti sa postezi in preajma sarbatorilor unde te afli. Spre exemplu, daca anunti pe Facebook ca esti intr-o alta tara sau un oras indepartat, acest lucru ofera un indiciu hotilor ca pot sa iti intre in casa prin efractie.

3. Ce obiecte de valoare ai in casa

Este bine sa nu te lauzi pe Facebook cu obiectele valoroase pe care le ai in locuinta ta sau cu darurile scumpe primite de Craciun, pentru a nu informa infractorii ca esti o tinta buna

4.  Etichetarea prietenilor in diferite locatii

Este de preferat sa iti intrebi prietenii daca sunt de acord sa postezi o informatie care le-ar putea dezvalui locatia, ca sa nu ii transformi pe acestia in tinte pentru infractori.

5. Petrecerea timpului singur(a)

O postare in care afirmi ca esti singur(a) acasa te poate transforma intr-o tinta pentru grupurile de hoti care vor sa comita jafuri in perioada sarbatorilor.

VEZI SI: FACEBOOK anunta o SCHIMBARE importanta! Despre ce este vorba?

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top