Connect with us

Stil

„Mama si fiu, cautam o familie care sa ne adopte de Craciun”

Autumn Mazzitelli este una dintre acele mame care isi cresc singure copilul. Aceasta a postat un anunt in care cere oamenilor sa le adopte pe ea si fiul ei de Craciun, ca sa nu isi petreaca sarbatorile singuri.

„Mama si fiu, cautam o familie care sa ne adopte de Craciun”. O femeie in varsta de 30 de ani si-a pus o singura dorinta de Craciun: sa nu isi mai petreaca singura sarbatorile. Pentru a i se indeplini, aceasta a postat un anunt pe Craiglist. Anuntul ei a emotionat pe toata lumea, iar randurile pe care le-a primit ca raspuns sunt la fel de interesante, scrie metro.co.uk.

„Mama si fiu, cautam o familie care sa ne adopte de Craciun. Ti-ai dorit dintotdeauna sa ai o fiica si un nepot? Ai o fiica si un nepot, dar ei stau departe de tine si nu te pot vizita de sarbatori?

Ti-e dor de cuvintele neinteligibile ale unui baietel de trei ani? Iti doresti o mana de ajutor la spalat vasele dupa masa de Craciun? Daca raspunsul tau este da la aceste intrebari, atunci ai gasit si solutia. Fiica mea va petrece Craciunul cu tatal ei minunat, insa eu si baietelul meu vom sta singuri”, scrie in anuntul femeii.

Autumn a primit o gramada de mesaje ca raspuns la anuntul ei. Aceasta spune ca pana si azi ii scrie lumea. Aceasta primeste mesaje pline de recunostinta, iar oamenii au mereu o vorba buna pusa deoparta pentru ea. Autumn a primit sute de invitatii, iar unii dintre cei care au raspuns si-au scris povestile.

„Am primit povesti ale unor persoane care i-au pierdut pe cei dragi, povesti despre oameni batrani si sarmani, care nu au cu cine sa petreaca sarbatorile de iarna”, noteaza femeia.

In cele din urma, femeia a decis sa petreaca Craciunul alaturi de patru dintre cei care i-au trimis invitati: o familie mare, o batrana care sta singura si cu doua femei care au ramas vaduve recent.

Sursa foto: cbc.ca

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top