Connect with us

Stil

Ce spun picioarele tale despre tine

Tu stii ce spun picioarele tale despre tine? Dupa zicala „Spune-mi ce mananci ca sa stiu cine esti” a aparut si varianta „Spune-mi ce fel de picioare ai ca sa iti spun ce fel de persoana esti”.

1. FORMA TRIUNGHIULARA
Ce spun picioarele tale despre tine1
Esti o persoana creativa, careia ii place sa fie mereu in natura, sa se bucure de lucrurile frumoase ale vietii. Te atrag sporturile extreme si aventurile la limita. Esti o explozie de sentimente si ii incarci enorm pe cei din jur cu energia ta pozitiva.

CITESTE SI: ED SHERRAN CANTA LA NUNTI

2. FORMA STANDARD
Ce spun picioarele tale despre tine2
Esti o persoana foarte sociabila. Esti sigur pe tine si stapan pe propriile tale forte, iti place sa iti faci mereu prieteni noi si ai mare grija de prietenii pe care ii ai deja. Pe de alta parte, s-ar putea sa ai probleme mare din cauza orgoliului si a mandriei de sine.

3. FORMA RECTANGULARA
Ce spun picioarele tale despre tine3
Esti o persoana foarte ordonata si nu suporti sub nicio forma ca cineva sa te grabeasca mereu. Ai o mare problema daca o persoana ridica tonul la tine si nu suporti ipocrizia celor din jur.

4. FORMA INTERFERATA
Ce spun picioarele tale despre tine4
Daca degetele tale nu au aceeasi lungime si se interfereaza, eclipsandu-se unul pe celalalt (privind din spate) asta inseamna ca esti o persoana visatoare si ca poti fi usor de ranit daca cineva te aduce cu picioarele la realitate. Cu toate astea, cauti de fiecare data sa faci lucrurile in felul tau si nu accepti aproape niciodata indicatii, chiar daca ele sunt pretioase.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top