Connect with us

Stil

Pune un cub de gheata la ceafa. Beneficiile sunt fantastice

Stii care sunt beneficiile daca pui un cub de gheata la ceafa in punctul indicat in imagine? Sunt nenumarate! Cui nu i-ar placea sa para vesnic tanar, vesnic energic pentru activitatile de zi cu zi fara sa utilizeze creme sofisticate sau sa adopte un stil de viata prin care trebuie sa renunte la multe lucruri?

Pune un cub de gheata la ceafa, in punctul indicat in imagine. Acesta este un tratament alternativ care consta in aplicarea unei bucati de gheata (adica aplicarea unui obiect rece) in punctul de acupunctura numit Fen Fu. Stai cu cubul de gheata in acel punct timp de 20 de minute si vei nota urmatoarele efecte miraculoase:

CITESTE SI: ROMANI AJUNSI PE STRADA IN ITALIA DIN CAUZA DEFECTIUNII AUTOCARULUI

1. Vei dormi mai bine
2. Vei reduce proasta dispozitie
3. Iti vei imbunatati digestia
4. Nu vei mai fi racit
5. Alunga durerile de cap si de spate

Potrivit recomandarilor care vine de la chinezii antici, in primele 30 de secunde vei simti zona foarte rece si s-ar putea sa nu suporti gheata pe pielea ta calda. Cu timpul insa, acel punct se va incalzi (dupa cele 30 de secunde). In timp ce cubul de gheata se topeste, se vor elibera mai multe endorfine decat in mod normal.

Acest tratament cu cubul de gheata este folosit adesea si ca tratament alternativ pentru a trata probleme precum bolile cardiovasculare, bolile neurologice, bolile respiratorii sau afectiunile gastrointestinale. Tratamentul se face in fiecare dimineata, inainte de a manca sau a bea apa.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top