Connect with us
lenjeriei

Stil

Ce spune despre tine culoarea lenjeriei intime

Ce spune despre tine culoarea lenjeriei intime. Lenjeria intimă albă. Nu degeaba este cea mai comună culoare de lenjerie intimă pentru care optează reprezentantele sexului frumos. Se ştie că albul denotă naturaleţe, iar persoana care poartă această culoare este una serioasă, dar în acelaşi timp caldă. Se spune despre femeile care au pe sub haine lenjerie de culoare albă că au nevoie de o mai mare afecţiune, gesturi de iubire şi cuvinte care să le ofere o bunăstare emoţională.

Lenjeria intimă neagră. Atunci când optezi pentru această culoare se spune că eşti o fire puternică şi ambiţioasă. Mai mult, femeia care poartă pe dedesupt negru este un adevărat leader, mai ales în relaţia de cuplu. Cu toate astea, cele care preferă această culoare sunt persoane destul de introvertite, care de cele mai multe ori îşi ascund sentimentele.

 

Lenjeria intimă roşie. După cum arată şi culoarea, femeile care preferă o astfel de lenjerie sunt pasionale şi foarte energice. Conştiente de atuurile pe care le au, nu le este frică să-şi folosească abilităţile de seducţie în favoarea lor. Ştiu cum să-i facă pe plac partenerului şi au pretenţia ca şi acesta să procedeze la fel. Nici ele nu sunt perfecte şi de multe ori pot da naştere unor adevărate drame, chiar dacă nu este cazul.

Lenjeria intimă albastră. Indiferent de nuanţă, cele care poartă această culoare sunt romantice, dar în acelaşi timp cu picioarele pe pământ, conştiente de propriile emoţii. În plus, sunt firi independente, chiar dacă ştiu că fericirea emoţională o pot dobândi doar cu ajutorul partenerului de viaţă. Sunt foarte pasionale şi după ce renunţă la lenjeria intimă, cu toate că la final le place să fie îmbrăţişate şi să li se spună cât de frumoase sunt.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top