Votez Alegeri Locale 2020, stiri, rezultate, exit poll

Ce spune forma fetei despre personalitatea ta

10.03.2016
Ce spune forma fetei despre personalitatea ta

Forma fetei iti poate dezvalui indicii importante despre personalitatea ta. Aceasta ofera foarte multe elemente importante cu privire la caracterul tau.

Iata ce spune forma fetei despre o persoana si ce mesaj primesc cei din jur in momentul in care o privesc:

Fata ovala. Cei sau cele care au fata ovala sunt persoane echilibrate, dulci si cuceritoare. Iubesc diplomatia, insa, de multe ori, se intampla sa actioneze duplicitar. Majoritatea artistilor au fete ovale, ceea ce inseamna ca aceasta forma faciala este puternic legata de creativitate.

Fata dreptunghiulara. Persoanele care au aceasta forma a fetei sunt dominante, dar folosesc mai putina forta decat altii. Se spune despre ele ca au mari sanse sa reuseasca in politica, afaceri sau sport. Sunt persoane echilibrate, ambitioase, uneori melancolice.

Citeste si:Ce spune ora nasterii despre tine

Citeste si:Poti auzi aceste sunete? Ce spune asta despre tine!

Ce spune forma fetei despre personalitatea ta

Fata patratoasa. La prima vedere, cine are aceast acestui tip de forma poate parea agresiv. Ambitiosi, uneori dominanti, cei cu fata patratoasa sunt fericitii posesori ai unor minti analitice, hotarate si foarte ascutite.

Fata triunghiulara. Persoanele cu fata triunghiulara sunt persuasive, creative si au temperament puternic. In acelasi timp, pot fi sensibile si se pot folosi de orice avantaj pe care il au pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Fata alungita. Toti cei care au aceasta forma sunt practici, pragmatici, meticulosi si muncitori. La capitolul trasaturi negative, se poate spune despre ei ca sunt putin narcisisti si ca nu au prea mare noroc in relatiile amoroase.

Fata rotunda. Se spune despre cei care au aceasta forma ca sunt sensibili si iubitori. Ei sunt cei alaturi de care se pot pune bazele unor relatii stabile si de lunga durata, care sa se bazeze pe incredere si respect.