Connect with us
Personalitatea în funcție de culoarea părului, dezvăluită de Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Ce spune culoarea părului despre tine

Stil

Personalitatea în funcție de culoarea părului, dezvăluită de Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit personalitatea în funcție de culoarea părului, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse din 7 ianuarie.

„Culoarea părului ne influențează foarte tare destinul, deoarece multe persoane consideră că felul în care le stă părul, le determină dispoziție din acea zi. Însă situația este exact inversă: dacă aveți o stare proastă, nici părul nu o să vă stea bine. Fiecare fir de păr este o legătură cosmică”, a explicat numerologul Mihai Voropchievici.

„Căderea părului are legătură cu șocurile puternice și glanda tiroidă. Când apar primele semne de cădere a părului trebuie să mergeți la endocrinolog. Dacă aveți hipertiroidie, se pierde mai ales părul din creștetul capului”, a declarat bioenergeticianul Lidia Fecioru.

Citește și: Voropchievici spune ce cristale trebuie să porți în 2017, în funcție de cifra destinului

Citește și: Sufletul-pereche si indiciile dupa care il recunosti. Sfaturile Lidiei Fecioru

Personalitatea în funcție de culoare părului – Ce spune culoarea părului despre tine

Persoanele brunete și cele cu părul închis, sunt foarte bune mame și gospodine. Sunt mult mai severe și un pic mai egoiste, inclusiv pentru familie. De asemenea, acestea sunt sunt mai ocrotitoare, a dezvăluit Lidia Fecioru.

Bruneții sunt cei mai fideli, însă infidelitatea apare și în funcție de ziua de naștere și numărul destinului, a completat Mihai Voropchievici.

Persoanele cu părul blond natural sunt oameni mai sensibili, mai labili psihic. Blondele sunt mai pisicoase.

Cei cu părul roșcat natural sunt mai focoși și pasionali. Aceștia debordează energie sexuală și sunt considerați mai atractivi.

Lidia Fecioru a explicat și motivele pentru care unele persoane albesc brusc.

Unii oameni au nivel scăzut de melatonină, ce determină o albire prematură. Și șocurile emoționale sunt un factor important, însă acestea influențează tot nivelul de melatonină, a spus bioenergeticianul.

În 2017, anul Cocoșului de Foc, vor fi la modă coafurile interesante și colorate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top