Connect with us
Cele mai bune filme din 2017.Noul an aduce pe marile ecrane numeroase pelicule de excepție. Oferta cinematografică a lui 2017 este specială.

Stil

Cele mai bune filme din 2017

Cele mai bune filme din 2017.Noul an aduce pe marile ecrane numeroase pelicule de excepție. Oferta cinematografică a lui 2017 este specială. De la celebre francize ale căror subiect este constant reluat, la filme inovative ce introduc tematici noi, anul nou se anunță spectaculos în industria cinematografică.

Cele mai bune filme din 2017 – Top 10

1. The Lego Batman Movie (data apariției: 10.02.2017) – Filmul păstrează liniile cunoscute ale poveștii eroului din umbră care luptă pentru salvarea Gotham City. Pelicula surprinde subtil valorile umane la care protagonistul este obligat să adere pentru a putea salva orașul din mâinile Joker-ului. Inovația vine din transpunerea întregului film într-o lume a jucăriilor de LEGO. Apariția oarecum hilară a personajelor reduce din dramatismul cu care fanii seriei „Batman” erau obișnuiți, dar plusează la capitolul umoristic.

Trailer:

2. Beauty and the Beast (data apariției: 17.03.2017) – Filmul aduce din nou în prim-plan celebrul basm care prin contopirea cu desenul animat apărut în 1991 a dat naștere unei pelicule ce se anunță de excepție. Feericul, romanticul dar și acțiunea întrețin suspansul unei povești veșnic „verzi”.

Trailer:

3. The Circle (data apariției: 28.04.2017) – Acest film se promovează excelent fie și numai prin actorii pe care îi aduce în lumină. Emma Watson este o tânără care se angajează la o companie care se ocupă cu progresul tehnologic. Prinsă în acest mediu aparte, care îi este ușor străin, protagonista se va implica, mai mult fără voia ei, într-o relație cu un misterios bărbat. Pelicula menține linia thriller-lor de excepție în care joacă Tom Hancks („Codul lui DaVinci”, „Îngeri și Demoni”, „Inferno”).

Trailer:

4. Guardians of the Galaxy (data apariției: 5.05.2017) – După un prim succes răsunător, „Gardienii Galaxiei” se întorc în cinematografe pentru o nouă aventură senzațională. Călătoria lor prin Univers este plină de peripeții și pericole ascunse. Toate compun rețeta unui film tonic, cu super-eroi moderni unde dramatismul și acțiunea propun o simbioză perfectă.

Trailer:

5. Snatched (data apariției: 12.05.2017) – Filmul propune o inedită incursiune într-o banală relație mamă-fiică. Cele două sunt protagonistele unei cavalcade de aventuri neașteptate atunci când vacanța în care se aflau ia o turnură surprinzătoare. Pelicula debordează de energie și episoade hilare specifice unei întâlniri între generații.

Trailer:

Citește și: Filmele lunii ianuarie 2017: Assasin’s Creed, Jackie, xXx: The return of Xander Cage, Split

6. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (data apariției 26.07.2017) – Ajuns la al-5-lea film, seria „Pirații din Caraibe” se înregistrează, fără îndoială, în rândul celor mai bune filme ale istoriei moderne. „Conduse” magistral de piratul Jack Sparrow interpretat de Johnny Depp, cele 4 filme apărute din 2003 până astăzi au produs profituri uriașe la nivel planetar. Noul film îi aduce lui Jack un nou rival, în persoana lui „Capitan Salazar”. Acest din urmă alături de echipajul său de pirați fantomă urmăresc să-l ucidă pe Sparrow. Pentru a scăpa, Jack caută un artefact denumit „tridenul lui Poseidon”, prin care poate controla mările și deci pe Salazar.

Trailer:

7. Wonder-woman (data apariției: 2.06.2017) – Filmul plasează acțiunea la începutul seconului al-XX-lea, chiar în plin prim Război Mondial. Împlentirea dintre fantastic și real se face prin întâlnire dintre Diana, prințesa Amazonului și soldatul Steve Trevor. Pelicula reprezintă o doză nesfârșită de acțiune captivantă, al cărei melanj dintre istoric și științifico-fantastic va încânta chiar și cel mai pretențios public.

Trailer:

8. Spider-Man:Homecoming (data apariției: 7.07.2017) – Stabilit deja în istorie drept un clasic al cinematografiei americane, „Omul Păianjen” pare să aibă un „factor X” care îl face irezistibil publicului de orice vârstă. Deși simpla prezență a eroului compune jumătate din senzaționalul poveștii, regizorii au inclus în noul film, un element cel puțin neașteptat. Tony Stark sau Iron Man apare în postura de mentor a încă tânărului Peter Parker, care este obligat să-și împartă existența între statutul de student și cel de super-erou.

Trailer:

9. Dunkirk (data apariției 21.07.2017) – „Dunkirk” se înscrie în lunga listă de filme istorice care promite foarte mult. Anii trecuți au fost foarte fructuoși pentru producțiile de acest gen, prin filme ca „Salvați Soldatul Ryan” sau „De neînvins-Unbroken”. „Dunkirk” este o fereastră către jumătate secolului al-XX-lea, în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Soldații Forțelor Aliate sunt înconjurați de trupele germane pe plajele din Dunkirk. Filmul surprinde în desfășurare „Operațiunea Dynamo”, prin care se încearcă salvarea militarilor.

Trailer:

10. Star Wars: VIII (data apariției 15.10.2017) – Ultimul mare film ce va apărea în 2017 este cea de-a opta parte a colosalei serii „Războiul Stelelor”. Pelicula aduce din nou în prim-plan actorii uriași care au marcat 40 de ani de istorie „Star Wars”. Fanii seriei se vor putea bucura de prezența personajelor favorite într-un decor futurist înțesat cu elemente de grafică modernă ce vor conferi filmului o notă foarte fresh.

Trailer:

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top