Connect with us
Franța închide toate școlile, cafenelele, mall-urile și unele magazine

Externe

Franța închide toate școlile, cafenelele, mall-urile și unele magazine

Franța a declarat stare de urgență pentru două săptămâni începând de astăzi, a anunțat președintele Emanuel Macron. Decizia guvernului suplimenteaza decretul prezidențial și a hotărât să închidă toate restaurantele, cafenelele, cinemateografele și mall-urile. De asemenea, orice eveniment public este interzis.

Premierul francez a dispus închiderea, de duminică, a tuturor barurilor, restaurantelor și magazinelor neesențiale din toată țara, în lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

Citește și: România a declarat stare de urgență.  Ce avem de făcut.

Premierul francez a ordonat duminică tuturor barurilor, restaurantelor și magazinelor neesențiale să se închidă în toată țara în lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

Edouard Philippe a făcut anunțul sâmbătă seara. „Obiectivul nostru este să vă protejăm. Sunt conștient de efortul și sacrificiile pe care vi le solicităm „, a spus el.

„Am încredere că francezii pot înțelege gravitatea situației”, a spus Philippe.

Premierul francez a spus că sfatul majorității specialiștilor a fost că guvernul ar trebui să intensifice măsurile restrictive, pentru a încetini epidemia.

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 4.499, de la 3.661 vineri, iar numărul deceselor s-a majorat cu 12, la 91, conform Reuters.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

1 Comment

  1. Iulian niculescu

    2020-03-15T08:09:10+02:00 at 8:09

    Sa ajuns aici datorita noua oamenilor care am luat cuvintele domnului nostru Iisus Hristos în derâdere Cât de lași suntem în aceste momente și penibili Se vede cât de mici suntem în fata lui Dumnezeu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top