Connect with us
Românii care își sărbătoresc ziua onomastică de Sfântul Ion au acces gratuit la film. Oferta este valabilă în data de 7 ianuarie 2017.

Stil

Intrare gratuită la cinema de Sfântul Ion, pe 7 ianuarie 2017

Pe 7 ianuarie 2017, de Sfântul Ion, toți cei care își aniversează ziua onomastică au parte de o surpriză. Sărbătoriții au acces gratuit la lanțurile de cineplexuri Happycinema.

Acces gratuit la film de Sfântul Ion

„Ionel, nu mai pirata, hai la Happycinema” este sloganul evenimentului. Acesta este organizat de Happycinema împreună cu Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia.

Evenimentul are ca scop încurajarea vizionării filmelor la cinematograf în mod legal

„De la claritatea imaginii și a sunetului până la calitatea subtitrării sau dublajului, experiența filmului vizionat în cinematograf este incomparabilă cu vizionarea în orice alte condiții. Dorim să reamintim publicului acest lucru”, afirmă Ecaterina Mateescu, administratorul lanțului de cinematografe.

România este printre ultimele țările europene la vizionarea de film în sălile de cinema. Însă, România se regăsește pe lista țărilor în care consumul ilegal de filme este la cote ridicate, potrivit Motion Picture Association Piracy Report.

În București, Happycinema s-a deschis recent în incinta Liberty Center. Iubitorii de film au la dispoziție 1150 de locuri în șapte săli confortabile și o experiență cinematografică de calitate.

Citește și: Filmele lunii ianuarie 2017: Assasin’s Creed, Jackie, xXx: The return of Xander Cage, Split

Sălile cineplexului Happycinema sunt dotate cu echipamente de videoproiecție și sonorizare de ultimă generație. Publicul poate viziona cele mai recente și mai de succes producții cinematografice internaționale și românești, precum şi filme de artă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top