Connect with us

Stil

Cine va reprezenta Romania la Miss World. Vezi aici cum arata tanara

Reprezentanta Romaniei la Miss World 2015 a fost stabilita. O cheama Natalia Onet, este din Satu Mare si are 26 de ani.

Natalia Onet a practicat scrima, spada si floreta timp de patru ani, este pasionata de calatorii, psihologie, schi, echitatie si inot, insa cel mai mult iubeste copiii, fiind una dintre primele voluntare ale organizatiei Miss World Romania si implicandu-se activ in timpul sau liber in diverse proiecte caritabile si in sustinerea activitatii umanitare a organizatiei si anume ajutorarea micutilor cu probleme.

Natalia Onet a absolvit cursurile Facultatii de Biologie, cu specializarea Ecologie si Protectia mediului, din cadrul Universitatii din Bucuresti si masteratul in turism la aceeasi institutie. In viitor, Natalia isi doreste o cariera in televiziune, avand in trecut cateva colaborari ca asistenta TV care au facut-o sa indrageasca acest domeniu de activitate.

Natalia Onet

Natalia Onet

Tanara are 26 de ani. este din Satu Mare, dar locuieste in Capitala, are 1.76 metri, iar dimensiunile ei sunt 89-60-90.

Natalia va reprezenta Romania la editia cu numarul 65 a Miss World, competitie care se va desfasura intre 21 noiembrie si 20 decembrie in China

Marea finala va avea loc pe 19 noiembrie, la The Beauty Crown Grand Theatre din în Sanya. În competitie vor fi prezente aproximativ 118 candidate din tot atatea tari, marele premiu fiind în valoare de 100.000 de dolari.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top