Connect with us

Stil

Cum să rămâi la suprafața apei în caz de înec

Pentru că vara este în plină desfășurare, mulți dintre noi aleg să își petreacă timpul liber la mare sau la piscină. Astfel riscul de înec este mult mai mare în acest sezon al anului. Uite ce trebuie să faci ca să rămâi la suprafața apei în caz de înec.

CITEȘTE ȘI: MINUTUL DE SĂNĂTATE: TOP 5 ALIMENTE DE CONSUMAT ÎNAINTE DE PLAJĂ

Atunci când pleacă în concediu la mare , multe persoane se aventurează în larg fără să ţină cont de valurile puternice şi de avertizările salvamarilor şi astfel sfârșesc înecaţi. Indiferent dacă ești sau nu un bun înotător, curenții te pot trage în lar și este bine să știi cum să rămâi la suprafață în caz de înec până când intervn echipele de salvare.

Iată care sunt sfaturile de care trebuie să ții cont în caz de înec, viața ta putând să depindă de ele!

1. Nu îți agita dezorganizat membrele, deoarece te vei scufunda mai repede.

2. Mișcă-ți brațele și picioarele cu cât mai mult calm, înspre interior și exterior, nici prea repede și nici prea lent, pentru a te putea menține pe linia de plutire și orice ai face nu dispera. S-ar putea să fie nevoie să reziști la suprafața apei câteva minute bune până când va interveni echipa de salvare.

3. Îndreptă-te încet spre țărm, mal sau marginea bazinului. Mișcările bruște te vor face să te scufunzi rapid și te vor seca de energie. Orice ai face nu înceta să îți miști brațele.

4.Nu te gândi că te îneci sau că o să mori și încercă să nu țipi. Cu siguranță cineva va sări în ajutor după ce va constata că ai probleme. Păstrează-ți doza de adrenalină pentru a te ajuta să rămâi la suprafață.

Sursa foto: mysafela.org

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top