Connect with us
banane

Stil

A cumpărat banane online și a primit… ceva extrem de periculos!

O familia din Marea Britanie a comandat online banane și a primit prin poștă ceva la care nu s-ar fi gândit niciodată: un păianjen brazilian extrem de periculos, a cărui înțepătură poate cauza moartea în doar două ore.

Pe lângă păianjen, au venit și bananele cerute, însă în cutia respectivă au găsit ouă depuse ale păianjenului drept bonus. Păianjen de care nu s-au atins nici firma comercializatoare și nici poliția, din cauza periculozității acestei insecte.

Tim pregătea micul dejun în momentul în care aștepta pachetul la ușă. Însă, de data asta, pachetul obișnuit de banane pe care îl comanda conținea o surpriză neplăcută, scrie Daily Mail. I-a făcut rapid o fotografie pentru a o posta pe Internet, iar de pe Google acesta a aflat că păianjenul primit în cutia cu banane este înscris în Guiness World Record pentru periculozitatea sa.

Tim, împreună cu soția sa, au chemat poliția și firma care comercializa bananele, însă până au ajuns acestea, au rămas în cutie doare ouăle depuse de periculos păianjen, acesta dispăruse complet. Într-un final, animalul a fost capturat și ouăle au fost congelate, arată cotidianul britanic.

Araña errante brasileña, en un pedido online de plátanos

Pentru a-și cere scuze, magazinul de unde s-a făcut comanda, le-a oferit cumpărătorilor niște cecuri de cumpărături cadou. Familia spune că este în continuare speriată și copiilor le este teamă să se întoarcă acasă din cauza păianjenului.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top