A cumpărat banane online și a primit… ceva extrem de periculos!

20.08.2016
A cumpărat banane online și a primit… ceva extrem de periculos!

O familia din Marea Britanie a comandat online banane și a primit prin poștă ceva la care nu s-ar fi gândit niciodată: un păianjen brazilian extrem de periculos, a cărui înțepătură poate cauza moartea în doar două ore.

Pe lângă păianjen, au venit și bananele cerute, însă în cutia respectivă au găsit ouă depuse ale păianjenului drept bonus. Păianjen de care nu s-au atins nici firma comercializatoare și nici poliția, din cauza periculozității acestei insecte.

Tim pregătea micul dejun în momentul în care aștepta pachetul la ușă. Însă, de data asta, pachetul obișnuit de banane pe care îl comanda conținea o surpriză neplăcută, scrie Daily Mail. I-a făcut rapid o fotografie pentru a o posta pe Internet, iar de pe Google acesta a aflat că păianjenul primit în cutia cu banane este înscris în Guiness World Record pentru periculozitatea sa.

Tim, împreună cu soția sa, au chemat poliția și firma care comercializa bananele, însă până au ajuns acestea, au rămas în cutie doare ouăle depuse de periculos păianjen, acesta dispăruse complet. Într-un final, animalul a fost capturat și ouăle au fost congelate, arată cotidianul britanic.

Araña errante brasileña, en un pedido online de plátanos

Pentru a-și cere scuze, magazinul de unde s-a făcut comanda, le-a oferit cumpărătorilor niște cecuri de cumpărături cadou. Familia spune că este în continuare speriată și copiilor le este teamă să se întoarcă acasă din cauza păianjenului.