Connect with us
,,War Dogs: tipii cu arme” are premiera în cinematografe pe 19 august

Stil

,,War Dogs: tipii cu arme”, premiera in cinematografe pe 19 august

Regizorul trilogiei „Marea Mahmureală”, Todd Phillips, revine cu o nouă comedie, bazată pe fapte reale, „War Dogs: tipii cu arme”, care îi are în rolurile principale pe Jonah Hill şi Miler Teller. Filmul are premiera pe marile ecrane pe 19 august 2016.

Războiul din Irak devine cea mai profitabilă afacere pentru doi tineri prieteni din Miami, mai ales după ce o iniţiativă guvernamentală permite micilor întreprinzători să liciteze pentru contracte cu armata americană. Rapid, cei doi încep să învârtă sume uriaşe de bani, ducând o viaţă plină de lux şi extravaganţe. Lucrurile scapă de sub control în momentul în care încheie un contract de 300 de milioane de dolari cu armata afgană, căreia trebuie să îi livreze un stoc uriaş de arme. Pe lângă figurile periculoase implicate, în tranzacţie mai intervine ameninţător şi guvernul american.

Scenariul filmului este semnat de Stephen Chin, Todd Phillips şi Jason Smilovic, având la bază articolul din revista Rolling Stone intitulat ,,Arms and the Dudes” de Guy Lawson. Producători sunt Mark Gordon (,,Steve Jobs”), Todd Phillips şi Bradley Cooper, în timp ce David Siegel şi Bryan Zuriff sunt producători executivi.

,,War Dogs: tipii cu arme” îl reuneşte pe Phillips cu o parte dintre colaboratorii săi din cadrul trilogiei ,,Marea Mahmureală” , în frunte cu: directorul de imagine Lawrence Sher, scenograful Bill Brzeski şi Jeff Groth, care şi de această dată asigură montajul. Acestei echipe li se alătură designerul de costume Michael Kaplan (,,Star Trek” , ,,Star Trek: Into Darkness”). Muzica îi revine lui Cliff Martinez (,,Drive”, ,,Traffic”).

Warner Bros. Pictures prezintă din 19 august la cinema comedia „War Dogs: tipii cu arme”, o producţie Joint Effort/Mark Gordon Company, regizată de Todd Phillips.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top